«Απάντα! Φταίω; Φταίω, που δε σε γ@μησ@ μικρό» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον Ηλία Ψινάκη

Η συνέντευξή του στο ''Γηροκομείο''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Απάντα! Φταίω; Φταίω, που δε σε γ@μησ@ μικρό» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον Ηλία Ψινάκη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ηλία Ψινάκη ''Στο γηροκομείο', η οποία γυρίζεται στο σπίτι του με τον γνωστό παρουσιαστή να μιλάει ανοιχτά για πολλά θέματα χωρίς το φίλτρο της τηλεόρασης.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το Super Κατερίνα, το σημερινό Fame Story, τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη (δείτε εδώ γιατί είχε παρεξηγηθεί με τον Μικρούστσικο) και την Κατερίνα Καινούργιου ξεχώρισε η άμεση σχέση του και η άνεση, που έχει με τον Ηλία Ψινάκη.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου στο ''Γηροκομείο'' του Ηλία Ψινάκη

Α.Μ: «Στην εκπομπή γίνεται, ό,τι βλέπεις»

Η.Ψ: «Νομίζω, ότι φταις, γιατί εκείνοι ακούνε τον Θέμη, που δεν παίζεται...»

Α.Μ: «Που φταίω; Πες μου

Η.Ψ: «Ρε παιδί μου, εσύ δε βάζεις ακουστικό...»

Α.Μ: «Αυτό φταίει, ότι ένας λέει άποψη, που είναι τεκμηριωμένη και όταν αντιλαμβάνονται, ότι αυτός πάει να πει κάτι καλό και απαντάνε όλοι... φταίω εγώ; Απάντα φταίω; Γιατί άμα μου πεις φταίω, φταίω, που δε σε γ@μησ@ μικρό, φταίω, που όταν σε βρήκα δε σε γ@μησ@ μικρό»

Η.Ψ: «Φταις

«Έχω κάνει τα λάθη μου, αλλά δουλεύω σαν σκύλος! 20 του μήνα είμαι άφραγκος! Πως θα πληρώσω το ενοίκιό μου;»

«Ο Θάνος είχε δεχτεί πολλές προτάσεις από τον Τσίπρα και όχι μόνο αλλά και από πολλούς άλλους, τον Κώστα Καραμανλή, αλλά επειδή πιο κοντά ήταν στην ιστορία του Τσίπρα είχε αρνηθεί και μετά με τα μνημόνια ήταν λάβρο και έτσι προσεταιρίστηκε στο ΚΚΕ και είχε μια σχέση συνεργασίας.

Αν ζούσε ο αδερφός μου, επειδή ήταν πολιτικοποιημένο άτομο δε θα γέλαγε, αλλά θα το έβγαζε σαν μία θυμηδία, που μέσα υπάρχει η οργή, που καταντήσαμε και μιλάω για την Αριστερά, που έχει περάσει από όλες τις στενωπούς. Είχε τη δυνατότητα να καταθέσει γραφή και αριστερή πολιτική παίρνοντας τα πράγματα, δυστυχώς περισσότερο έπαιξε τον ρόλο του ακολούθου της Νέας Δημοκρατίας.

Και τώρα με τη Νέα Δημοκρατία θα είχε έναν κοινό παρονομαστή ''θα υποφέρουμε, θα υποφέρει ο λαός''. Υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο θέμα. Το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δε θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής - βιολογικής αυτοκτονίας. Παιδιά, μάχη στα σούπερ μάρκετ θα γίνονται, το λάδι έγινε χρυσός. Μη χάνουμε τον προσανατολισμό μας. Κασσελάκηδες μπορεί να υπάρξουν είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα, που η ιστορία θα τα βάλει στην άκρη. Δεν ξέρω θα δούμε, αλλά ο κόσμος γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία των μεσαίων διαλύει τους μεσαίους.

Πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Ερώτημα, δουλεύω σαν σκύλος - μπορεί να έχω κάνει τα λάθη μου, αλλά δουλεύω σαν σκύλος - και 20 του μήνα είμαι άφραγκος και θα έρχεται ο άλλο με επιδόματα και υπεροψίες 41% να μου λέει για την Ελλάδα της ευμάρειας, δε δέχομαι από κανέναν από αυτούς να λένε τα χαριτολογήματα περί Βlack Friday. Eίναι η ζωή μας black δεν είναι Friday», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Super Κατερίνα.