«Δεν λέω ότι θα πω όχι αν...» - Η Κατερίνα Δαλάκα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στην κάμερα του Happy Day

Μετά το χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν λέω ότι θα πω όχι αν...» - Η Κατερίνα Δαλάκα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στην κάμερα του Happy Day

Μετά τα όσα βίωσε στο Survivor All Star με την αποβολή της και τα αρνητικά λόγια που άκουσε, αλλά και το χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο, η Κατερίνα Δαλάκα ξεκίνησε μια νέα ζωή, λίγο πιο απομονωμένη από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον περνάει πολύ χρόνο στην Κατερίνη στο σπίτι των γονιών της, βέβαια δεν έχει αφήσει το σπίτι και τη ζωή της πίσω στην Αθήνα παρά τις φήμες πως έχει μετακομίσει μόνιμα στον τόπο καταγωγής της.

«Δεν έχω μετακομίσει ακριβώς, απλά αυτό το διάστημα βρίσκομαι εκεί και μένω στους γονείς μου. Δεν έχω ξενοικιάσει το σπίτι μου από την Αθήνα, αλλά η βάση μου τώρα πλέον είναι εκεί», είπε στην συνέντευξη της στο Πρωινό - δείτε την όλη εδώ.

Μπορεί λοιπόν στα προσωπικά της να είναι μόνη της, ωστόσο στα επαγγελματικά της πηγαίνει πάρα πολύ καλά και μάλιστα σε συνεργασία με τις αδερφές Φαρμάκη, παρουσίασε τη δική της συλλογή με αθλητικά ρούχα.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην παρουσίαση των ρούχων, με την Κατερίνα Δαλάκα να κάνει δηλώσεις στην δημοσιογράφο.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Δαλάκα

«Η συνεργασία ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα. Ξεκίνησε από φιλία και γίναμε συνεργάτες», ανέφερε αρχικά για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Όσον αφορά το Survivor και τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει πως θα μπει στο κύκλο του 2024, είπε: «Θα ήθελα να ξαναπάω. Πιστεύω θα αντέξω. Οι γονείς μου θα έλεγαν σίγουρα όχι αλλά σημασία έχει τι λέω εγώ. Δεν με ενοχλεί ότι ασχολούνται με τα ποσά που έχω πάρει. Δεν απαντάω αν αληθεύει ότι έχω βγάλει μισό εκατομμύριο ευρώ. Εφοριακός είσαι;».

Σχετικά με τα επαγγελματικά της: «Δεν είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα στη ζωή μου. Έχω το μυαλό μου στα επαγγελματικά μου. Δεν λέω ότι θα πω όχι αν έρθει κάτι στη ζωή μου», δήλωσε.

«Μου λένε άπειρες φορές ότι μοιάζω με την Ανδρομάχη. Έχουμε βγει έξω μαζί και γελάγανε όλοι», σχολίασε στο τέλος με χιούμορ.