«Δημιουργεί προβλήματα στη σχέση μου! Θα την παρακαλούσα να...» - Ενοχλημένος ο Αλέξης Κούγιας με την Εύη Βατίδου

Δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δημιουργεί προβλήματα στη σχέση μου! Θα την παρακαλούσα να...» - Ενοχλημένος ο Αλέξης Κούγιας με την Εύη Βατίδου

Ενοχλημένος είναι ο Αλέξης Κούγιας μετά τις συνεχείς δηλώσεις της Εύης Βατίδου, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της, μετά το περιστατικό στην Γλυφάδα που τους έφερε πιο κοντά, αφού στάθηκε στο πλευρό της από το πρώτο λεπτό.

Σήμερα Πέμπτη 30/11 λοιπόν, ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο Happy Day και ξεκαθάρισε την κατάσταση. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της πρώην γυναίκας του που είχαν προβληθεί νωρίτερα, που για ακόμη μια φορά ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά.

«Αν ο Αλέξης Κούγιας μου κάνει πρόταση γάμου δεν ξέρω αν αποδεχθώ. Δεύτερον πρέπει να ψαχουλέψουμε και το διαζύγιο. Δεν βρήκα το διαζευκτήριο. Δεν ξέρω που το έχω. Θέλει σκέψη να ξαναπαντρευτώ τον Αλέξη. Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου - δείτε εδώ την αντίδραση της.

Η ενόχληση του Αλέξη Κούγια και η απάντηση του

«Θα παρακαλούσαν την πρώην σύζυγό μου να μην μπει η προσωπική μου στο κάδρο, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Έχω να προσωπική σχέση εδώ και χρόνια. Οι δηλώσεις μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμφωνώ σε αυτό τον τρόπο σκέψεως», είπε ο Αλέξης Κούγιας στην δημοσιογράφο που επικοινώνησε μαζί του.

«Ο Αλέξης με αυτά που είναι σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε την εικόνα του. Μόνο καλό κάνω στην πρώην σύζυγό μου», ξεκαθάρισε!

«Ούτε υπήρξε ούτε και υπάρχει σκέψη επανασύνδεσης. Όλη η ιστορία με τις δηλώσεις της, δημιουργεί προβλήματα στη σχέση μου. Μην χρησιμοποιεί το όνομα μου για προσωπικό της όφελος», δήλωσε επίσης φανερά ενοχλημένος με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου.

«Η κοπέλα με την οποία έχω σχέση, μου στάθηκε σε δύσκολες στιγμές», είπε, και η δήλωση αυτή σχολιάστηκε από το πάνελ του Happy Day.