«Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ζήνα Κουτσελίνη έχουν ένα παρελθόν...» - "Κόλαφος" η Νανά Παλαιτσάκη

«Επειδή η Ζήνα ήταν πολύ προστατευτική με τη Φαίη...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό, παρακολουθούμε μία κόντρα, η οποία έχει ξεσπάσει στην ελληνική τηλεόραση ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ τι έχει συμβεί). Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τη θέση της αγαπημένης youtuber, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε από τη δημοσιογράφο, Νανά Παλαιτσάκη, έχει μία ψυχρότητα στη σχέση του με την παρουσιάστρια από το παρελθόν, κι ενδεχομένως για αυτό να τάχθηκε εναντίον της (δείτε εδώ τι είχε πει πρόσφατα εκείνη σε δηλώσεις της για τον παρουσιαστή).

Όλα αυτά που σχολίασε η δημοσιογράφος, τα είπε στην πρωινή εκπομπή, που συμμετέχει, στο "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, αλλά εξιστόρησε και μία άγνωστη ιστορία από το παρελθόν.

Οι αποκαλύψεις της Νανάς Παλαιτσάκη για την κόντρα Κουτσελίνη - Λιάγκα

«Έχει συμβεί. Όλο αυτό είναι μία κόντρα, που συμβαίνει κι έχει συμβεί, για αυτό και τοπ συζητάμε, επειδή λέμε για απωθημένα, θα σας πω κι αυτό. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ζήνα Κουτσελίνη έχουν ένα παρελθόν, σε αυτό, που λέμε απωθημένο. Όταν τα είχε πρωτοφτιάξει η Φαίη με τον Γιώργο, όταν ήταν στην αρχή της σχέσης τους, η Ζήνα δεν χειροκροτούσε πάρα πολύ τη σχέση αυτή.

Επειδή η Ζήνα ήταν πολύ προστατευτική με τη Φαίη Σκορδά, ήταν εκείνη που την έφερε από τη Θεσσαλονίκη και την προστάτευε πάρα πολύ και την υποστήριζε πάρα πολύ... Ήταν λίγο σαν πεθερά! Και προφανώς, επειδή έχει γίνει μια ολόκληρη κουβέντα, που βέβαια μετά άλλαξαν τα πράγματα, το φύλαγε ο Γιώργος και ήρθε η κατάλληλη στιγμή, εννιά χρόνια μετά, και μέσα σε όλα αυτά τα πράγματα, είπε και αυτά που είπε... Δίκιο είχε η Ζήνα, που έλεγε, ότι ο Γιώργος δεν άφηνε τη Φαίη να ανθίσει...», εξομολογήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: