«Την έχασα από καρκίνο στα κόκαλα, 42 χρονών...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου

«Τη δύναμη που είχε δεν την έχει κανένας μας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την έχασα από καρκίνο στα κόκαλα, 42 χρονών...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου

Στην εκπομπή Breakfast at Star προβλήθηκε την Πέμπτη 30/11 η συνέντευξη της Σάνεν Ντόχερτι, κατά την οποία μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο στα κόκαλα. Με αφορμή τα λόγια της, λοιπόν, και ο Ετεοκλής Παύλου, αλλά και η Ελένη Χατζίδου προχώρησαν σε άκρως συγκινητικές εξομολογήσεις για προσωπικά τους βιώματα.

Ο πρώτος μίλησε για το ατύχημα που του στέρησε το πόδι και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο περίγυρός του, ενώ η σύζυγός του αναφέρθηκε στην απώλεια πολύ κοντινού προσώπου της από την ίδια ασθένεια πριν από μερικά χρόνια.

Δείτε επίσης: «Προσπαθώ πάρα πολύ να κρατηθώ...» - Mεγάλη συγκίνηση και κλάματα για την Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast at star

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την απώλεια κοντινού της προσώπου

«Πόση δύναμη πρέπει να έχεις για να περνάς τόσο δύσκολες καταστάσεις και μέσα από αυτές να βγάζεις την αισιοδοξία σε αυτούς σε βλέπουν, και αυτούς που είναι υγιείς και ασχολούνται με τα μικρά προβλήματα που τα θεωρούν μεγάλα, αλλά και με όσους δίνουν την ίδια μάχη με σένα. Επειδή έχασα την ξαδέλφη μου πριν από μερικά χρόνια, 42 χρονών, από καρκίνο στα κόκαλα, τη δύναμη που είχε η ξαδέλφη μου δεν την έχει κανένας μας, παιδιά. Ειδικά αυτοί οι άνθρωποι», σχολίασε αρχικά η Ελένη Χατζίδου, με τον καλό της να επισημαίνει:

«Θεωρώ ότι – και από προσωπική εμπειρία – ο περίγυρος περνάει πιο δύσκολα από τον ασθενή. Υπάρχει ποτέ στιγμή που λες" έχω τελειώσει με τη ζωή μου όλα όσα ήθελα να κάνω; Θα το πιστέψετε αν σας πω ότι αν μου λέγατε "να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, να μην είσαι ο Ετεοκλής που είσαι, να μην σου είχε συμβεί τίποτα και σωματικά με το πρόσθετο μέλος και τα λοιπά", θα έλεγα όχι; Τη ζωή μου την έχω χαρεί περισσότερο απ' όταν βγήκα από το νοσοκομείο παρά τα προηγούμενα χρόνια. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται».

«Καταλαβαίνεις και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Έρχονται να σου μιλήσουν και δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν όλο αυτό. Είναι άνθρωποι που φεύγουν από δίπλα σου, γιατί δεν το αντέχουν μέσα τους», επισήμανε έπειτα η παρουσιάστρια και ο Ετεοκλής Παύλου κατέληξε:

«Ακόμη κι εμένα μερικοί άνθρωποι που έφυγαν από δίπλα μου ήταν γιατί μου είπαν ότι δεν αντέχουμε να σε στηρίξουμε, όχι επειδή με "κρεμάσανε". Αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι ακόμα και η χειρότερή σου μέρα για κάποιους ανθρώπους είναι όνειρο ζωής».

Δείτε επίσης: «Είχα δει στον ύπνο μου τον Αντώνη Κανάκη και μετά από αυτό...» - Άφωνος και αμήχανος ο Ετεοκλής Παύλου με το ερωτικό όνειρο της Ελένης Χατζίδου