«Απύθμενη βλ@κεία η ελευθερία χωρίς όρια...» - "Κόλαφος" ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Το ανώμαλο εσείς θέλετε να το κάνετε φυσιολογικό;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Απύθμενη βλ@κεία η ελευθερία χωρίς όρια...» -

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, έκανε το πρωί της Πέμπτης 30/11, Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε την γνώμη του σχετικά με το θέμα, ωστόσο στον αέρα της εκπομπής μίλησε και μία μητέρα από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Οι δύο τους λοιπόν ήρθαν σε αντιπαράθεση για το θέμα αυτό, με τον πολιτικό να προβαίνει σε άκρως αιχμηρές δηλώσεις.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Σέβομαι τη διαφορετικότητα. Από κει και πέρα οι αιώνιες αξίες των εντολών του Θεού δεν παραβιάζονται. Απύθμενη βλακεία η ελευθερία χωρίς όρια. Η ελευθερία έχει κανόνες. Σεβόμαστε την ισότητα, εξάλλου ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης που ο κάθένας έχει τα ίδια δικαιώματα όμως άλλο ίσοι και άλλο ίδιοι. Ο άντρας δεν είναι ίδιος με τη γυναίκα.»

«Το θέμα είναι ποιος θα θηλάσει τα παιδιά. Όταν παντρεύονται δύο άντρες ποιος θα κάνει την μαμά και ποιος τον μπαμπά. Η σύζυγος της κυρίας Μαραβέλια έμεινε έγκυος από την κυρία Μαραβέλια;» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δείτε επίσης: «Σκότωσα την περιουσία μου μέσα σε...» - Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξομολογείται για πρώτη φορά

«Κύριε Ψωμιάδη, θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου την Πρωτοχρονιά. Πολύ ευχαρίστως να ρθείτε να μας γνωρίσετε, να σας λύσω όλες τις απορίες που έχετε. Θα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι να σας ανοίξουμε την πόρτα μας. Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες παντρεμένες με άντρα δεν θηλάζουν, δίνουν μπιμπερό, είναι κι αυτό πρόβλημα;» είπε η κα. Μαραβέλια

«Το ανώμαλο εσείς θέλετε να το κάνετε φυσιολογικό. Διαφωνώ ριζικά, σέβομαι την απόφασή σας» είπε από την πλευρά του ο πρώην δήμαρχος

«Σέβομαι τα άσπρα σας μαλλιά και ότι σας γνωρίζει ο πατέρας μου αλλιώς θα σας έλεγα μερικά πράγματα. Παρακαλώ πολύ ελάτε να με γνωρίσετε και να μιλήσουμε. Εγώ θα φύγω δεν μπορώ να μιλήσω με τον κύριο Ψωμιάδη είναι σε άλλον αιώνα» απάντησε η κα Μαραβέλια.

«Κάποια μικρή μειοψηφία μπροσπαθεί να καταργήσει τον θεσμό της οικογένειας. Είναι φυσιολογικό αυτό, δεν είναι ανώμαλο;» κατέληξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δείτε εδώ το βίντεο: