Θανάσης Τσαλταμπάσης: Παντρεύτηκε μετά από 14 χρόνια σχέσης - Αυτή είναι η σύζυγός του

«Τώρα το λέω πρώτη φορά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο μετά από καιρό έκανε μία εξαίρεση για την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Πέμπτη 30/11. Ο ηθοποιός κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, επομένως η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά στην κάμερα προκάλεσε τεράστια έκπληξη στον δημοσιογράφο με τον οποίο μιλούσε, στο πλατό, αλλά και στους τηλεθεατές.

Ανακοίνωσε πως μετά από 14 χρόνια παντρεύτηκε την σύντροφό του, Αγοραστή Αρβανίτη, κάτι που τον έκανε να αισθανθεί όμορφα, παρόλο που δεν σημαίνει ουσιαστικά κάτι για κανέναν από τους δύο εφόσον έχουν περάσει τόσα μαζί όλο αυτό το διάστημα (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για την συνεργασία τους).

Η ανακοίνωση του Θανάση Τσαλταμπάση για τον γάμο του

«Έχω παντρευτεί. Τώρα επειδή με ρώτησες το λέω. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Τώρα το λέω πρώτη φορά. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά, αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, ήταν μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει, αλλά έγινε. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έγινε», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η σύζυγός του

Θανάσης Τσαλταμπάσης Αγοραστή ΑρβανίτηΘανάσης Τσαλταμπάσης σύντροφος

Ο "εφιάλτης" της Αγοραστής

Μεγάλη ταλαιπωρία βίωσαν για τουλάχιστον επτά ώρες οδηγοί και επιβάτες σε νέα και παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/8 σε βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο.

Aτελείωτες ήταν οι ουρές οχημάτων σε όλα τα ρεύματα, χωρίς ο κόσμος να γνωρίζει τι έχει συμβεί και έχουν κολλήσει. Μάλιστα, αναγκαστικά μετά από κάποια ώρα ανακοινώθηκε πως οι δρόμοι θα κλείσουν, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να πρέπει να μείνουν εγκλωβισμένα μέχρι το βράδυ στο δρόμο.

Ο κόσμος λοιπόν εξοργίστηκε, καθώς μέσα στα οχήματα - που κάποια μπορεί να μην είχαν αρκετή βενζίνη ενώ άλλα ηλικιωμένους, παιδιά και κατοικίδια - ήταν κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς νερό με ορισμένα ίσως να μην έχουν καν ερκοντίσιον.

Ανάμεσα σε εκείνους που εγκλωβίστηκε, ήταν και η Αγοραστή Αρβανίτη, η σύντροφος του ηθοποιού Θανάση Τσαλταμπάση (δείτε σε ποια σειρά θα συμμετέχει), η οποία έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook.

«Το σημερινό στην Εθνική Οδο που ζήσαμε εμείς και πόσες χιλιάδες άνθρωποι ήταν απλώς αδιανόητο. Δυο ώρες περίπου μετά το συμβάν περάσαμε τα διόδια της Ελευσίνας ελεύθερα αλλά χωρίς καμία ενημέρωση για το συμβάν με το βυτιοφόρο και για το τι μας περιμένει λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Μποτιλιαρισμένοι ,σημειωτον για 3 ώρες (εμείς τουλάχιστον) . Ένας άνθρωπος από την κρατική μηχανή δεν ενημέρωνε για την εξέλιξη της κατάστασης, απλώς μέσα στο αμάξι με 37-38 βαθμούς να περιμένεις .. κανένας τρόπος διαφυγής και καμία ενημερωση . Τα διόδια της Ελευσίνας τα έκλεισαν απ’οτι διάβασα στις 17:00, δηλαδη περίπου 4 ώρες μετά το συμβάν.

Γιατί δεν το έκαναν νωριτερα; Ή γιατί δεν ενημέρωναν τον κόσμο στα διόδια άμεσα από το περιστατικό με το βυτιοφόρο να γνωρίζουμε; Δε θέλω να φανταστώ τι τράβηξαν άνθρωποι που έπρεπε να συνεχίσουν το δρόμο τους ,(εμείς με τα χίλια ζόρια γυρίσαμε πίσω Αθήνα) ή οι άνθρωποι που η βενζίνη δεν ήταν επαρκής ή τα αιρ κοντισιον ή ηλικιωμένοι ,παιδιά,ζώα…νερά μη επαρκή .. απίστευτη ταλαιπωρία ! Τουλάχιστον την επόμενη φορά να θυμηθώ να γκουκλαρω τι συμβαίνει στους δρόμους …Ελπίζω να είναι όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα καλα και τουλάχιστον να έμειναν μόνο στην ταλαιπωρία», έγραψε χαρακτηριστικά.