«Θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα!» - Ο κακός χαμός στο Πρωινό με Βαλλιανάτο, Καραγιάννη & Μπογδάνο

«Θα μου επιτρέψετε να εκνευρίζομαι όποτε γουστάρω και όποτε σας βλέπω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα!» - Ο κακός χαμός στο Πρωινό με Βαλλιανάτο, Καραγιάννη & Μπογδάνο

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση σχετικά με την ψήφιση του νόμου για τον γάμο των ομόφυλο ζευγαριών και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, όπως και ο Ανδρέας Καραγιάννης, δημοσιογράφος του ekklisiaonline, εξέφρασαν τις απόψεις τους γι' αυτό.

Οι δύο άντρες, ωστόσο, έχουν εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις και κατέληξαν να τσακώνονται στον αέρα, με τον πρώτο να χρησιμοποιεί έντονες εκφράσεις.

Δείτε επίσης: «Κάθε μουρλοκακομοίρα έχει πάρει τα κόμπλεξ της βόλτα», «Εκείνα τα χρόνια ήμουν μίια "τελευταία αδερφή", τους ευχαριστώ» - Χείμαρρος ο Βαλλιανάτος για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό με τον Βαλλιανάτο και τον Καραγιάννη

Ανδρέας Καραγιάννης: Τι θα αλλάξει με το νέο νόμο αυτό; Έκανε την πάπια ο κύριος Βαλλιανάτος. Τι θα αλλάξει από κάτι που έχει κατοχυρωθεί με το σύμφωνο συμβίωσης; Απαντήστε μου.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Θα σας τη σπάσει, γιατί θα είμαστε ίσοι και θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα!

Ανδρέας Καραγιάννης: Άρα το κάνετε για να στοχοποιήσετε μία ομάδα κοινωνική των ορθόδοξων χριστιανών.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Εγώ στοχοποιώ;

Ανδρέας Καραγιάννης: Αυτός είναι ο στόχος σας; Δεν θα σας περάσει. Κάντε ένα γκάλοπ, βγείτε στην κοινωνία και δείτε τι συμβαίνει.

Και αφού τσακώθηκαν για το γεγονός πως δεν έχει κατοχυρωθεί ο γάμος σε όλες τις ψώρες με τη μία πλευρά να το αναφέρει ως λόγο για να μην πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα και την άλλη να τονίζει πως σιγά σιγά αλλάζουν όλα από χώρα σε χώρα ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Στην εξομολόγηση τι λένε οι ιερείς στα gay παιδάκια; Θέλετε να σας πω εγώ τι έλεγε ο Παΐσιος που είναι και άγιος; Σε εμένα τα έλεγε, κύριε μου, στο Άγιο Όρος. Έλεγε να κάνετε μετάνοιες, να κάνετε προσφορά, να μην ξαναδείτε τον άνθρωπο που αγαπάτε που πέθανε από AIDS. Να λέει αυτές τις π@πάρες ένας άγιος;

Ανδρέας Καραγιάννης: Θα μας βγάλετε τον Άγιο Παΐσιο ότι έλεγε παπ@rες ένας άγιος που έχει σώσει τόσο κόσμο; Τι είναι αυτά που λέτε, κύριε; Άρα βγήκατε εδώ πέρα για να προσβάλλεται έναν άγιο εκατομμυρίων.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Πήγατε εσείς στον Άγιο Παΐσιο να τον ρωτήσετε; Εγώ είχα τη χαρά – όχι την τιμή – και σας τα λέω και δεν είμαι ο πρώτος που τα λέει αυτά…

Ο τσακωμός και με τον Μπογδάνο

Και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ακολούθησε δεύτερος γύρος με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Μην χοροπηδάτε με αυτό, δεν είναι θέμα δημοσκοπήσεων. Κύριε Μπογδάνε, συνειδητά παραπληροφορείτε. Το θέμα της υιοθεσίας είναι δικαίωμα του παιδιού και όχι δικαίωμα άλλων. Μη το λέτε και το ξαναλέτε. Το έχετε βγάλει από την κοιλιά σας, καλά κάνετε, αλλά δεν είμαστε ηλίθιοι. Το λέτε μόνος σας και το χαίρεστε. Δεν το είπε κανένας. Τα δικαιώματα του παιδιού συζητάμε, οι έρευνες για το παιδί συζητάνε. Δεν θα χωρίσουμε τα ζευγάρια τα στρέιτ επειδή δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Μας παραπληροφορείτε και θεωρείτε ότι είμαστε ηλίθιοι…

Κωνσταντίνο Μπογδάνος: Σας ξαναλέω…

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Όχι, δεν μας ξαναλέτε, θα μας πείτε πρώτη φορά τώρα.

Κωνσταντίνο Μπογδάνος: Σας ξαναλέω… Κατά πρώτον, δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε επειδή διαφωνούμε.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Θα μου επιτρέψετε να εκνευρίζομαι όποτε γουστάρω και όποτε σας βλέπω.

Κωνσταντίνο Μπογδάνος: Δικαίωμά σας είναι, αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος.