«Πίστευα ότι είμαι γοργόνα...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου για τη διαφορετικότητα

«Τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πίστευα ότι είμαι γοργόνα...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου για τη διαφορετικότητα

Για την προσωπική του ζωή και τις προτιμήσεις του, μίλησε ο Κωνστναντίνος Γεωργακόπουλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 30/11. Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega Milky Way, (δείτε εδώ τις εξελίξεις) προχώρησε σε μία βαθιά εξομολόγηση.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου στην εκπομπή "Έλένη"

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό να κάνεις λάθη. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί. Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα» ανέφερε αρχικά.

«Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω. Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, ήμουν 4 ετών. Αυτό είναι περίεργο για έναν γονέα» πρόσθεσε.

«Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και με το που βρέξω τα πόδια μου θα βγάλω ουρά», συμπληρώνει.

«Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά "Milky Way" του MEGA;

Ο λόγος φυσικά, για την εντυπωσιακή και δημοφιλής ηθοποιό, Τόνια Σωτηροπούλου.

Όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους, αλλά ο πλανήτης Αφροδίτη, ο πιο εξεγερμένος όλων, ο μόνος που περιστρέφεται ανάποδα και φωτίζει τόσο έντονα σε ολόκληρο τον ουρανό, δείχνει τον δρόμο στη Μαρία. Το νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου έρχεται την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA και φέρνει μαζί του μεγάλες και μη αναστρέψιμες αλλαγές στις ζωές των ηρώων.

Βουτιά σε παράνομους κόσμους και στενές επαφές με επικίνδυνους ανθρώπους, μία φιλία που δυναμώνει, ένας γάμος που κλονίζεται, αλλά και μία παράξενη γυναίκα (Τόνια Σωτηροπούλου) που μέσα στο τέλμα της αυτοσαρκάζεται και λέει μεγάλες αλήθειες στην κεντρική ηρωίδα. Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA η ιστορία του «Milky Way» δίνει τον πρώτο λόγο στη δύναμη και την αποφασιστικότητα της γυναικείας φύσης.