«Η πρώτη μου σκέψη μετά το χειρουργείο ήταν...» - Η εξομολόγηση του Αλέξαδρου Παρθένη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν

Τι είπε για τη σύντροφό του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η πρώτη μου σκέψη μετά το χειρουργείο ήταν...» - Η εξομολόγηση του Αλέξαδρου Παρθένη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν

Για τη σχέση του με την σύντροφό του Βιβή, μίλησε ο Αλέξανδρος Παρθένης, το πρωί της Πέμπτης 30/11, στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Το γνωστό μοντέλο, μάλιστα, αναφέρθηκε και στο προβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε δώσει στην ίδια εκπομπή, παλιότερα, είχε ξαναμιλήσει για την συντροφό του αλλά είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν θέλει να κάνει παιδιά: «Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε 5 χρόνια μαζί είναι καρμικό, με συμπληρώνει. Μεγαλώνουμε μαζί τα δύο παιδιά της από τον πρώτο της γάμο. Δεν είμαι ο βιολογικός τους πατέρας αλλά για μένα ο τρόπος που με κοιτάνε, που με αγαπάνε, που με φροντίζουν και τους φροντίζω, δεν νομίζω να διέφερε από το να είχα ένα δικό μου παιδί» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η εξομολόγηση του την σύντροφό του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Όταν ξεπερνούν τα όρια τα media ίσως τα ξεπερνούσα και εγώ γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστώ. Υπήρξε ένα περιοδικό το οποίο είχε πάρει τη φωτογραφία μου για να τη χρησιμοποιήσει σε γραμμή 090 και εκεί κινήθηκα νομικά απέναντι στη σελίδα» ανέφερε το μοντέλο σχετικά με τα social media.

Σχετικά με τη σχέση του ανέφερε: «Η σχέση μου με την Βιβή είναι μία συμβίωση ομαλή, με τα πάνω και τα κάτω της. Είμαστε 4 διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία ενός γάμου, η Βιβή έχει τα δύο παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της, εγώ δεν είχα παιδιά στον προηγούμενο γάμο μου.»

«Τα παιδιά της Βιβής τα θεωρώ και δικά μου. Υπήρξαν δυσκολίες που μας έκαναν να είμαστε χωριστά για αρκετό χρονικό διάστημα. Είμαστε και πάλι μαζί και καταλάβαμε ότι το "χωριστά" είναι πολύ πιο αδύναμο από το "μαζί"».

«Η πρώτη μου σκέψη μετά το χειρουργείο ήταν ότι επιτέλους θα κοιμηθώ, γιατί είχα περάσει πολύ δύσκολα και ήθελα να κοιμηθώ βαριά. Ήταν ένα δύσκολο 20ήμερο και μου είχε λείψει να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ» είπε στο τέλος σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του.

Δείτε εδώ το βίντεο: