«Με διεκδίκησε ο Απόστολος Γκλέτσος από τον Γιάννη και του είπε...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Παπαδήμα για την σχέση της με τον σύντροφό της

«Δεν με ενδιέφερε καθόλου η παρουσίαση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, τα νέα της επαγγελματικά βήματα αλλά και γιατί δεν παρουσίασε ποτέ εκπομπή στην τηλεόραση, μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα στην κάμερα του Πάμε Δανάη, το πρωί της Πέμπτης 30/11. Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε και μια μεταφυσική επειρία που είχε.

Όλα όσα είπε η Δήμητρα Παπαδήμα

«Δεν είχα κάποια τηλεοπτική πρόταση φέτος, αλλά και να είχα δεν θα δεχόμουν, εκτός αν έπαιρνα τόσα πολλά λεφτά. Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι όσο περισσότερο σε εκτιμούν τα αφεντικά τόσο περισσότερο σε απωθούν. Δεν με ενδιαφέρει, προχωράω στον δρόμο μου. Κάνω μία δουλειά φέτος, ετοιμάζω κάτι που θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 30 Δεκεμβρίου και θα είναι μία μοναδική συγκυρία που θα με σκηνοθετήσει η κόρη μου (δείτε εδώ φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της)» είπε αρχικά η ηθοποιός

«Έχω πολλές μεταφυσικές ανησυχίες, μου έχουν συμβεί πάρα πολλά μεταφυσικά πράγματα. Με ονομάζω μάγισσα. Τα όνειρα και οι διαισθήσεις μου είναι φοβερό πράγμα. Όταν δούλευα με τον Βασίλη Τσιβιλίκα είχα δει ένα όνειρο με εκείνον. Σε δύο μέρες ήρθε ο Γιάννης και μου είπε πως πέθανε ο Βασίλης Τσιβιλίκας».

«Όταν τον πρωτογνώρισα, τον κοίταγα και έλεγα "μπα, δεν μπορώ εγώ με αυτόν, τρία πουλάκια κάθονται, εγώ θέλω ένα στήριγμα". Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. Κάποια στιγμή, όταν είχα γεννήσει και θήλαζα, με διεκδίκησε ο Απόστολος Γκλέτσος από τον Γιάννη και του είπε: "θα έρθω με λουλούδια και θα του πω ότι αφού δεν την έχεις παντρευτεί, θα την παντρευτώ εγώ". Μετά έγιναν και φίλοι. Μένουμε μαζί αλλά σπανίως κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, κάνει φασαρία και χτυπιέται. Εγώ είμαι σε μία ακρούλα και δεν μπορώ».

«Δεν με ενδιέφερε καθόλου η παρουσίαση, με ταλαιπώρησαν και εκεί. Δεν με πήραν την πρώτη φορά και έστειλα επιστολή να ζητήσω τον λόγο, αφού όλοι μου έλεγαν ότι είμαι η καλύτερη. Όλες οι κοπέλες που διάλεξαν ήταν όλες με "μέσον", φαντάζομαι θα ήταν και η Λένα Αρώνη, πώς έχει τώρα εκπομπή στην τηλεόραση;» κατέληξε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε εδώ το βίντεο: