Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την αγέλαστη φωτογραφία της δίπλα στην Αναστασία και στον Χρήστο Μάστορα - Τι συνέβη

Ήταν η πρώτη κοινή, δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας τον τελευταίο χρόνο είναι μαζί με το ζευγάρι να κρατάει μια ήρεμη στάση τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, χωρίς να επιβεβαιώνουν τίποτα, παρά την επιμονή των μέσων.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε το ζευγάρι να έχει χαλαρώσει, καθώς πλέον απαντάει ο ένας για τον άλλον σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κάνουν κοινές αναρτήσεις και πρόσφατα μάλιστα ήρθε η πρώτη, κοινή εμφάνιση του ζευγαριού (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τις φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα

Στα μπουζούκια διασκέδασαν μαζί Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη με την Αναστασία να κάθεται ανάμεσα στο ζευγάρι. Από τη μεριά της η Καληφώνη δεν είχε τόση διάθεση την ώρα, που την ''έπιασε'' ο φακός. Έτσι λοιπόν, η Γαρυφαλλιά μέσα από ένα insta story απάντησε κατά κάποιο τρόπο - χιουμοριστικά - για το πως φαινόταν στη συγκεκριμένη φωτογραφία της εξόδου με τον καλό της.

Καληφώνη - Μάστορας

Οι δηλώσεις για τη σχέση τους

Στα πλαίσια του δημοφιλούς περιοδικού γάμου "Yes I do", το μοντέλο θα ντυθεί νύφη, κάτι που ελπίζουμε να γίνει σύντομα και στην πραγματική της ζωή. Στα backstage της φωτογράφισης βρέθηκε η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακού "Γειά σου", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και της απέσπασε κάποιες δηλώσεις για τη σχέση της.

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της.