18χρονη καλλονή και μοντέλο - Αυτή είναι η ανιψιά του Γιώργου Παπανδρέου που περπάτησε στα Madwalk 2023

"Έτριξαν" τα πατώμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το όνομα αυτής, Φαίδρα. Η Φαίδρα Παπανδρέου, κόρη του Νίκου Παπανδρέου, του αδερφού του Γιώργου, διανύει τα 18α χρόνια της και έχει ήδη βρει την κλίση της. Το μόντελινγκ πρωταγωνιστεί πλέον στη ζωή της, έχει κερδίσει την καρδιά της κι όχι αδίκως, αφού το περπάτημά της στα φετινά Madwalk απέδειξε πως έχει πολλές προοπτικές.

Η ανιψιά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, συμμετείχε στο show φορώντας δημιουργίες της κορυφαίας Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία συμμετέχει στον θεσμό από το 2019... Όπως καταλαβαίνετε η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια της έδωσε το βήμα και εκείνη άρπαξε την ευκαιρία.

Η ανιψιά του Γιώργου Παπανδρέου στα Madwalk

«Δυστυχώς, δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον παππού µου. Τον ζω από τις ιστορίες που ακούω, από την οικογένειά µου και από τους ανθρώπους που τον ήξεραν. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, διότι ήταν ένας πραγματικός ηγέτης, τον οποίο λάτρεψε και αγάπησε ο κόσμος, γιατί ήταν δίπλα τους», δήλωσε η Φαίδρα Παπανδρέου σε πρόσφατες δηλώσεις της ενώ παράλληλα άφησε κι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειάς της, δηλαδή να ασχοληθεί με την πολιτική.

Αυτό που αξίζει να γνωρίζετε, επίσης, για εκείνη είναι πως έχει μεγάλη αδυναμία στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στη ρυθμική γυμναστική. Αγαπάει τον μοντέρνο χορό και τη ζωγραφική ενώ σε κάθε της απόφαση και νέο βήμα οι γονείς της είναι εκεί για αυτήν.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις με τον πατέρα της, Νίκο

Φαίδρα Παπανδρέου

Φαίδρα Παπανδρέου ανιψιά γιώργου

Φαίδρα Παπανδρέου μοντέλο