Αναστατώθηκε η Καγιά: «Χθες κάποιος της μετέφερε "η Σταματίνα που στενοχωρήθηκε", με πήρε τηλέφωνο και...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή

Η επικοινωνία που είχαν μετά τα παράπονα στον αέρα του Happy Day

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Πέμπτη 30/12, εξέφρασε το παράπονό της στον αέρα του Happy Day στον ALPHA για την Βίκυ Καγιά, εξηγώντας πως είχαν κανονίσει να κάνουν κάτι μαζί, αλλά το ξανθό μοντέλο όλο το αναβάλλει και γι' αυτό έχει στενοχωρηθεί.

«Άσε με με τη Βίκυ γιατί με στενοχώρησε χθες. Έχουμε κανονίσει κάτι και όλο μου το αλλάζει. Βίκυ, πρόσεξε! Δεν το παίρνω προσωπικά. Θα δούμε...», είπε χαρακτηριστικά.

Το τηλεφώνημα της Βίκυς Καγιά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τα παράπονα

Παρόλα αυτά, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, η παρουσιάστρια επέστρεψε με update στην εκπομπή της, εξηγώντας πως μεταφέρθηκαν τα παράπονά της μέσω τρίτου προσώπου στην ίδια και εκείνη αμέσως την πήρε τηλέφωνο για να δει τι συνέβη και εάν πραγματικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους.

«Πάντως, η Βίκυ Καγιά, χθες κάποιος της μετέφερε "η Σταματίνα που στενοχωρήθηκε", με πήρε τηλέφωνο και της λέω "βρε αγάπη μου, αν στενοχωριόμουν πραγματικά ή είχα θυμώσει, θα κάναμε πλάκα στην εκπομπή;". "Όχι", μου λέει, "Θα έρθω. Έχω μια υποχρέωση λόγω του Madwalk και θα έρθω τέλη Δεκέμβρη"».

Μιλώντας για Madwalk...

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έλαβε χώρα ένα από τα πιο δημοφιλή fashion show, το MadWalk - The Music Fashion Project 2023, το οποίο παρουσίασε η Βίκυ Καγιά και η κάμερα του youweekly.gr βρέθηκε εκεί, για να σας δείξει πρώτο τις λαμπερές εμφανίσεις των παρευρισκόμενων celebrities (δείτε εδώ κάποιες παρουσίες που ήδη ξεχώρισαν).

Φυσικά, αυτή που ξεχώρισε και ήταν άκρως φαντασμαγορική, δεν είναι άλλη από εκείνη της οικοδέσποινας του show, από την έναρξη του event που μάγεψε το κοινό που βρέθηκε εκεί, αλλά και αυτό που παρακολούθησε τις εξελίξεις από το σπίτι. Το γνωστό μοντέλο ήταν απλώς "υπερ- συγκλό", όπως θα έλεγε και η ίδια.

Το μεγάλο fashion show διοργανώνεται ετησίως και απoτελεί για ένα από τα πιο λαμπερά project στη χώρα. Είναι μία ιδέα που πρώτη φορά υλοποιήθηκε το 2011. Το εγχείρημα συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, δύο βασικά μέσα έκφρασης. Η μεγάλη αυτή γιορτή της μόδας δίνει τη δυνατότητα σε κορυφαίους σχεδιαστές και γνωστούς καλλιτέχνες της μουσικής να βρεθούν επί σκηνής και να συνυπάρξουν, παράγοντας ένα πολύ ανατρεπτικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της πασαρέλας.

Η ίδια είχε ξανά βρεθεί στη θέση της παρουσιάστριας της εκδήλωσης το 2020, που τότε συμπλήρωνε 10 χρόνια ζωής και δημιουργίας. Να υπενθυμίσουμε, πως πέρυσι στη θέση της βρισκόταν η Μαριέττα Χρουσαλά, το 2021 η Δούκισσα Νομικού και το 2019 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Με τα outfit και την παρουσία της ξεπερνάει κάθε φαντασία! Κάτι, που έκανε γνωστό και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ανάρτηση ενός video, που τη δείχνει λίγα λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή.