«Η σχέση μας είναι...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά μετά τον ερχομό της κόρης τους

«Είναι στενάχωρο να λένε κάτι τέτοιο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η σχέση μας είναι...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά μετά τον ερχομό της κόρης τους

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου σε βραδινή της έξοδο, χωρίς τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, και την κόρη τους και ρωτήθηκε για το γεγονός πως πολλές φορές οι μαμάδες δέχονται κριτική όταν αφήνουν τα παιδιά τους σπίτι και βγαίνουν μόνες τους.

Η ίδια, λοιπόν, απάντησε εάν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε εκείνη και ποια είναι η άποψή της γι' αυτό, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την σχέση της με τον καλό της, από τη στιγμή που έγιναν γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ την τελευταία οικογενειακή τους έξοδο).

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά μετά το παιδί

«Μέχρι τώρα δεν έχω δεχθεί κριτική για τις εξόδους μου χωρίς το παιδί. Είναι στον μπαμπά μας πάντως και είναι για λίγο, οπότε δεν ανησυχώ. Είναι στενάχωρο να λένε κάτι τέτοιο, ακριβώς επειδή κάποια γυναίκα είναι μαμά, προφανώς, γιατί δεν παύει να έχει τη δική της ζωή και ρυθμούς, τις κοινωνικές της υποχρεώσεις, αλλά και την διάθεσή της να βγει να ξεσκάσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι κακό;», είπε αρχικά.

Και όταν ρωτήθηκε τι της λέει ο σύζυγός της μετά το baby sitting, δήλωσε: «Έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Η σχέση μας είναι βασισμένη στην κατανόηση βασικά, αλλά περνάνε τόσο ωραία οι δυο τους που κάπου λέω "εδώ είμαι κι εγώ"».

Η παρουσιάστρια μίλησε και στην κάμερα του Mega Καλημέρα απαντώντας για την τηλεόραση και την κριτική που μπορεί να έχει δεχθεί.

«Είναι κάπως τεταμένο το κλίμα της τηλεόρασης. Αυτό εισπράττω και εγώ σαν τηλεθεάτρια, αλλά δεν στέκομαι στις κόντρες. Στέκομαι στο πώς μπορούν να επιλυθούν», σημείωσε.

Όταν ερωτήθηκε για τις κριτικές, συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Θα σου πω ότι, ο Θεός συγχωρεί, οι άνθρωποι κατανοούν. Αυτό είναι ένα από τα βασικά μου πιστεύω. Οπότε κατανοώ καταστάσεις, αλλά δεν ξεχνάω. Όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν κάποιο λάθος πιθανώς, ακόμα και αν μας έχουν αδικήσει ή στεναχωρήσει. Ο χρόνος δείχνει για όλους τι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν ξεχνάω καμία κριτική! Εμένα με νοιάζει όμως από εδώ και πέρα, όταν ξεκινήσει κάτι τηλεοπτικά…».