«Διεστραμμένη σκέψη αγάπη μου!» - Η απάντηση της Τζόυς Ευείδη για τα ζωντανά ζώα σε φάτνη

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου στους επικριτές του

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Διεστραμμένη σκέψη αγάπη μου!» - Η απάντηση της Τζόυς Ευείδη για τα ζωντανά ζώα σε φάτνη

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες, με την απόφαση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, να δημιουργήσει μία φάτνη με ζωντανά ζώα. Στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου έχει στηθεί μία φάτνη με ζώα, τα οποία θα είναι ζωντανά, ως προσομοίωση του παραδοσιακού χώρου, όπου κατά τις Γραφές γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός. Αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν, στο στάβλο, όπως έχει μετανωμασθεί ο χώρος, τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής, αρκετοί κτηνίατροι, θέλουν να ταχθούν και να κινηθούν νομικά κατά αυτού.

Στους επικριτές του απάντησε ο δήμαρχος Βόλου, λέγοντας, ότι «Δε θα απαντήσω τώρα στους αργόσχολους, κι όλους αυτούς, τις φιλοζωικές και τις ΜΚΟ, που κάνουν αρπαχτές. Λοιπόν, οι φάτνες στο Βόλο λειτουργούνε, σύμφωνα με τη νομοθεσία, εμείς τα αγαπάμε περισσότερο από αυτούς, έχουμε κτηνίατρο και άνθρωπο, που τα περιποιείται.

Σε αντίθεση με το στάβλο, με τη στάνη, που τα έχει ο βοσκός, που μπορεί να πάει και μετά από δυο μέρες να τα ταΐσει. Εμείς τα ταΐζουμε τρεις φορές την ημέρα. Αυτοί που κόπτονται για τα ζωάκια, τα βάζουνε στο τραπέζι τους το Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Εγώ είμαι vegeterian. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων, που ότι και να κάνω στο Βόλο είναι εναντίον, επειδή το κάνει ο Μπέος».

Θέση σε όλα αυτά πήρε η αγαπημένη και πολύ δημοφιλής ηθοποιός, Τζόυς Ευείδη, η οποία έχει δηλώσει πολλές φορές για τα δικαιώματα των ζώων. Η καλλιτέχνιδα μίλησε στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Η απάντηση της Τζόυς Ευείδη για τη φάτνη με τα ζωντανά ζώα

«Έχω αρρωστήσει με όλο αυτό. Αυτό είναι αυτονόητο, που θα έπρεπε όλος ο κόσμος να σκέφτεται. Αυτό είναι διεστραμμένη σκέψη αγάπη μου! Λυπάμαι πολύ που το 23 βλέπουμε τέτοια φαινόμενα. Μακάρι να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση», σχολίασε η λατρεμένη ηθοποιός.