«Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα» - Ξέσπασε δημόσια στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα» - Ξέσπασε δημόσια στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Light παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, κατά την οποία μίλησε για τις κόντρες εντός και εκτός πίστας, αλλά και με τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διαμάχη του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο τις προηγούμενες ημέρες.

«Δεν κοντράρομαι με κάποιον να σου πω την αλήθεια. Είμαι πολύ focused στο να κάνω το δικό μου πράγμα. Η δική μου απόφαση στο να μην έχω κόντρες προήλθε από μία ανάγκη για αυτοβελτίωση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η αλληλεπίδρασή μου με άτομα της τηλεόρασης και με εκπομπές που μπορεί να με σχολίαζαν κι εγώ να απαντούσα, είναι μέρος όλου του του έργου - δεν θα το χαρακτηρίσω τσίρκο».

Όταν η δημοσιογράφος του ανέφερε τις τελευταίες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου (δείτε τις εδώ), δήλωσε: «Ευχαριστώ για τα καλά του λόγια και να είναι καλά ο άνθρωπος», εξηγώντας πως δεν επιθυμεί να το συνεχίσει και δεν θέλει πλέον να απαντά με ειρωνεία στην ειρωνεία του.

Το δημόσιο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

Με αφορμή, λοιπόν, τις δηλώσεις του τράπερ, ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο αργότερα, ξέσπασε, λέγοντας:

«Είναι ένα μεγάλο τσίρκο η τηλεόραση. Βλέπετε ανθρώπους το βράδυ να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις και να φωτογραφίζονται μαζί γελώντας, αγκαλιασμένοι και την επόμενη μέρα από τις εκπομπές τους να βρίζουν οι μισοί τους άλλους μισούς. Γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να πω... Φανταστείτε κατ’ ιδίαν τι λένε όλοι αυτοί για τους άλλους μισούς που χθες το βράδυ σε εκδήλωση ήταν αγκαλιά. Εγώ μπορώ να την ανοίξω αυτή τη συζήτηση γιατί δεν φωτογραφίζομαι αγκαλιά με κανέναν, παρά μόνο με εσάς που είστε της εκπομπής μου της εκπομπής μας.

Φωτογραφίζονται μαζί και μετά βρίζονται, κάνουν unfollow, μετά τα ξαναβρίσκουν. Χυδαία πράγματα. Βρίζουν τους παρουσιαστές των εκπομπών που είναι. Δηλαδή, είναι ντροπή. Απορώ πώς πάνε το βράδυ στο σπίτι τους και κοιμούνται καλά αυτοί οι άνθρωποι; Τόσο ξεφτίλα πια; Να βρίζεις τον παρουσιαστή της εκπομπής σου χυδαία και μετά να βγαίνεις δημόσια και να λες "αχ είμαι ευτυχισμένος". Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα. Γενικότερα το λέω, μη βάλετε πάλι κάποια φάτσα δίπλα».