«Έτσι θα έκανα εγώ στην εκπομπή μου...» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή του στην πρωινή ζώνη

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν, με επιστροφές προσώπων, με αποχωρήσεις, αλλά και με πολλές ανακατατάξεις. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα για τη φετινή χρονιά είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού το συμβόλαιό του με το σταθμό του Αμαρουσίου ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους.

Γύρω από το όνομα του γνωστού και πολύ αγαπημένου στο τηλεοπτικό κοινό παρουσιαστή έχουν ξεκινήσει και αναπτύσσονται ποικίλες φήμες για το επαγγελματικό του μέλλον. Κάποιες αναφέρουν, ότι πρόκειται να εκθρονίσει την Ελένη Μενεγάκη από τη μεσημεριανή ζώνη του mega, ενώ άλλες κάνουν λόγο για τη μεγάλη του επιστροφή σε πρωινή εκπομπή (δείτε εδώ τι έχει ειπωθεί αναλυτικά).

Εκείνος δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις παραπάνω φήμες, ούτε όμως τις έχει αρνηθεί. Όλοι αναμένουν αγωνιωδώς την απόφασή του, καθώς όπως φαίνεται θα φέρει ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο. Τοι πιθανότερο σενάριο είναι και εκείνος να μην έχει καταλήξει ακόμα σε κάποια πρόταση από τους σταθμούς, που τον διεκδικούν μέχρι να έχει ένα επίσημο ραντεβού με το κανάλι, όπου συνεργάζεται. Καθώς δεν αποκλείεται να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στην άκρως επιτυχημένη εκπομπή, που ήδη παρουσιάζει το "The 2night show", αλλά και το τηλεπαιχνίδι, που είναι οικοδεσπότης, το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος".

Ωστόσο, στη σημερινή εκπομπή, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, που διατηρεί στο ραδιοφωνικό αέρα του Sfera, δε δίστασε να κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο, που θα μπορούσε να θεωρηθεί και εν μέρει ως υπονοούμενο, για την επιθυμία του για την επιστροφή του στην πρωινή ζώνη. Το απόσπασμα παρουσιάστηκε από την πρωινή εκπομπή, "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Το γεμάτο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή του σε θέση παρουσιαστή σε πρωινή εκπομπή

«Τι ωραία που είχαμε γυμνάστρια στις πρωινές εκπομπές. Έτσι θα έκανα εγώ γυμναστική. Δεν ξέρω, αν θα είχα, γιατί μετά από ένα διάστημα το σταμάτησαν. Εγώ θα το έλεγα ώρα για χορό. Θα έλεγα στη νοικοκυρά άσε το σίδερο και σήκω να χορέψεις», ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής.