«Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν 5% και δεν ανοίγει ρουθούνι, κι εμένα πέρυσι με σταύρωσαν...» - Η απάντηση της Ελίνας Παπίλα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη

«Εμείς στο Star κάναμε νούμερα που πολλές πρωινές εκπομπές, δε τα κάνουνε τώρα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την απάντηση της έδωσε η Ελίνα Παπίλα, μέσα από την εκπομπή στο ραδιόφωνο σχετικά με τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή I Love ΣΟΥ ΚΟΥ, για τα νούμερα του της πρωινής ζώνης του Star. Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 1/12.

«Δεν είναι τυχαίο που το Star δεν έχει καταφέρει να φτιάξει την πρωινή ζώνη που αφήσαμε εμείς. Επενδύει σε ζευγάρια παρουσιαστών γιατί προφανώς θέλει να έχει ζευγάρι στην παρουσίαση. Εμείς το κάναμε επιτυχημένα, τρία χρόνια τώρα δε το κάνουν επιτυχημένα» είχε αναφέρει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η απάντηση της Ελίνας Παπίλα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη

«Μιας που είπες για νούμερα, άκουγα προχθές στη Μαγγίρα, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που βγήκε και είπε ότι μετά τους "Κου-κου" δε μπορεί να φτιάξει την πρωινή του ζώνη. Εγώ αυτό που θέλω να πω, είναι ότι εμείς στο Star κάναμε νούμερα που πολλές πρωινές εκπομπές, δε τα κάνουνε τώρα. Κάναμε 8-9-10. Υπάρχουν εκπομπές που μπορεί τώρα να κάνουν 5% και δεν ανοίγει ρουθούνι, κι εμένα πέρυσι με σταύρωσαν»

Δείτε επίσης: Mε μικροσκοπικό μαύρο μαγιό στην παραλία - Πόζαρε από τη μέση και πάνω η Ελίνα Παπίλα

Δείτε εδώ το βίντεο:

Όσα είπε για Λάγιο και Νεφέλη Μεγκ στο Είμαστε Μαζί

Στην ίδια εκπομπή η παρουσιάστρια, παλιότερα, είχε μιλήσει για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, Είμαστε Μαζί.

«Το είπα και στην εκπομπή ότι στη ζωή παίρνουμε ρίσκα, κάποια βγαίνουν και κάποια δεν βγαίνουν», είπε αρχικά η ίδια και έπειτα δήλωσε για όσα ειπώθηκαν από την Νεφέλη Μέγκ.

«Το Νεφελάκι δεν το ‘χω δει, μπορεί να μην της ταίριαξε. Δεν απομακρύνθηκα απλώς μετά είχε τη στήλη της και δεν ερχόταν από την αρχή στην εκπομπή. Ίσως αυτό εννοούσε. Δεν έχει συμβεί κάτι όμως, μια χαρά όλα. Εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ και τη θεωρώ και πολύ ταλαντούχα».

Και πρόσθεσε για τα λεγόμενα του Γιώργου Λάγιου: «Εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Γιώργο και έχουμε κρατήσει επαφές, γιατί είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ, όπως και όλοι στην εκπομπή. Κοίταξε, σε ό,τι έχει να κάνει με το Είμαστε Μαζί, δεν έχει κανένα νόημα να κλαίμε αυτή τη στιγμή πάνω από το χυμένο γάλα. Το κάναμε, τελείωσε, προχωράμε παρακάτω. Εγώ έχω μόνο καλές αναμνήσεις και ωραία, θετικά πράγματα να θυμάμαι από αυτή την εκπομπή».