«Είναι ο νόμος της φύσης, ο άνδρας πάει με γυναίκα...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ομόφυλα ζευγάρια

«Η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι αγορά παιδιού...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός ποινικολόγος, Κωνσταντίνος Πλεύρης, έχει τοποθετηθεί πολλές φορές δημόσια με πολύ έντονο τόνο κατά των ομοφυλοφίλων (δείτε εδώ τι είχε πει πρόσφατα). Αν και τον τελευταίο καιρό, τα δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν, αναφέρονται στη σχέση του με το δημοφιλές μοντέλο, Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το ζευγάρι αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα της χρονιάς, που σε μερικές ημέρες αφήνουμε πίσω μας.

Οι δυο τους πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο και έκαναν δηλώσεις στις κάμερες, που τους "τσάκωσαν". Μεταξύ άλλων ο 83χρονος δικηγόρος πήρε θέση και στο νέο νομοσχέδιο που πρόκειται να περάσει η κυβέρνηση από τη Βουλή για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Οι δηλώσεις του παρουσιάστηκαν στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και παρουσιάστηκαν σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Η δημόσια τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Πρέπει κανονικά όσοι είναι ετεροφυλόφιλοι, όπως είμεθα εμείς, να τεθούν εκτός ζωών. Όποιος άνδρας πηγαίνει με γυναίκα να είναι παράνομος. Ο γιος μου, ο Θάνος Πλεύρης, που είναι υπουργός της κυβέρνησης, και το καταδίκασε, δε με ενδιαφέρει, τι λέει. Εγώ είμαι υπέρ των ομοφυλοφίλων και πρέπει να ταχθούν στην κοινωνία. Δηλαδή αν αλλάξει το καθεστώς θα τους βάλουμε στην οδοποιία, αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά 17 καθηγητές πανεπιστημίων. Είναι ο νόμος της φύσης, ο άνδρας πάει με γυναίκα», εξήγησε με έντονο ειρωνικό ύφος για το νέο νομοσχέδιο της Βουλής.

«Η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι αγορά παιδιού. Γιατί δεν είναι δικό τους, για αυτό είναι αγορά. Δεν μπορεί κάποιος να υιοθετεί παιδί ως άντρας, πρέπει να είναι παντρεμένος, για να το κάνει και να είναι μέλος της οικογένειας», υπογράμμισε με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού, Μαρίας Ιωαννίδου, οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ τι είπε).

«Θα παντρευτούμε με την Τζόρτζια. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το πότε. Θα φέρουμε και κλαρίνα από την επαρχία, για να είναι παραδοσιακός ο γάμος. Δεν καλώ δημοσιογράφους, οπότε δε θα είστε καλεσμένοι στο γάμο μας», αποκάλυψε για τη σχέση του με τη γοητευτική σύντροφό του.