«Παρακαλάω για μια αγκαλιά και μια καληνύχτα...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου για την κόρη της Ισμήνη

«Ο λόγος της σπάει κόκαλα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Παρακαλάω για μια αγκαλιά και μια καληνύχτα...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου για την κόρη της Ισμήνη

Στην εκπομπή Μαμα-δες, θα βρεθεί καλεσμένη την Κυριακή 3/12 η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός αποκάλυψε στην Τζένη Θεωνά, μεταξύ άλλων, ποια είναι η πιο δύσκολη ηλικία για τα παιδιά αλλά και πως βιώνει η ίδια την εφηβεία της κόρης της Ισμήνης. Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day.

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου

«Αν με ρωτάς τώρα ποια είναι η πιο δύσκολη ηλικία σε σχέση με την κόρη μου, θα πω τους πρώτους τρεις μήνες που έρχεται το παιδί και τώρα που είναι 15. Ξαφνικά βλέπεις αυτό το κοριτσάκι που είναι
και γαντζωμένο επάνω σου και ήθελε να κοιμάται και να είναι όλη μέρα μαζί σου, τώρα σου λέει "εγώ μεγάλωσα, κάνω ότι θέλω τώρα". Είναι ετοιμόλογη Σκορπίνα, ο λόγος της σπάει κόκαλα», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Ότι δεν με εξυπηρετεί δεν το βάζω στη ζωή μου...» - Χείμαρρος η Μαρία Κορινθίου για την τηλεόραση

«Παρακαλάω για μια αγκαλιά και μια καληνύχτα έξω από το δωμάτιό της. Νιώθω να ανοίγει τα φτερά της και συγκινούμαι γιατί πλέον δεν έχει χρόνο για την μανούλα» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για την εγκυμοσύνη της

Στην ίδια εκπομπή, είχε μιλήσει πριν απο λίγους μήνες και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης. «Το παιδί ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και όταν είσαι στα πολλά, πολλά, πολλά μέλια...Γυρίσαμε από ένα ταξίδι - ήμασταν 2,5-3 μήνες μαζί - και γυρίσαμε από τη Νέα Υόρκη και η Μαρία ήταν ήδη έγκυος και γυρνώντας πίσω, λοιπόν, η ιστορία λέει, ότι η Μαρία είχε κάνει τότε ένα γκεστ στα Υπέροχα Πλάσματα, αν θυμάμαι καλά και με πήραν τηλέφωνο - ένα παιδί, ήξεραν ότι ήμασταν μαζί - και μου λένε ''Γιάννη η Μαρία λιποθύμησε''. Πήγα την πήρα και την πήγα σε νοσοκομείο διακριτικά.

Εκεί, που την εξέταζαν και κάποια στιγμή με φωνάζουν μέσα και μου χαμογελούσαν όλοι. Μου το ανακοίνωσαν εκεί, η Μαρία δεν το ήξερε, το ήξερε, θα της το έλεγε ο γιατρός μαζί μου...και η Μαρία έλεγε: ''Αποκλείεται, αποκλείεται''.

Ξέρεις, ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση να κρατήσουμε την Ισμήνη και να ξεκινήσουμε μια κοινή πορεία μαζί. Συνειδητά έγινε δηλαδή, δεν έγινε τίποτα τυχαίο. Μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, νομίζω και επιβραβεύτηκε για αυτό», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.