«Ήθελα να συνεχίσει αλλά δεν μου έγινε πρόταση...» - Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Χατζηδάκη για τη συνεργασία του με την Μπέτυ Μαγγίρα

«Με τους ανθρώπους που συνεργάστηκες χθες, μπορεί να ξανασυνεργαστείς αύριο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ήθελα να συνεχίσει αλλά δεν μου έγινε πρόταση...» - Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Χατζηδάκη για τη συνεργασία του με την Μπέτυ Μαγγίρα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 1/12, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του ως μπαμπάς ενώ αποκάλυψε γιατί δεν συνέχισε τη συνεργασία του με την Μπέτυ Μαγγίρα.

Τι αποκάλυψε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για τη συνεργασία του με την Μπέτυ Μαγγίρα

«Δεν ήταν ακριβώς επιλογή μου αλλά έχω μάθει να παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται, να έχω αυτά ως νέες πραγματικότητες και να κινούμαι πάνω σε αυτά» είπε αρχικά.

«Ήθελα να συνεχίσει η συνεργασία μας αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Όταν έχεις καλή συνεργασία με ωραίες ομάδες, θέλεις να υπάρχει συνέχεια. Εδώ είμαστε, σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, μετά ξαναείμαστε. Κάπως έτσι πάει η ζωή και στην τηλεόραση» πρόσθεσε.

«Με τους ανθρώπους που συνεργάστηκες χθες, μπορεί να ξανασυνεργαστείς αύριο ή μπορεί να μην ξανασυνεργαστείς. Είχαμε μια πρώτη κουβέντα, δεν προχώρησε, μια χαρά, δεν τρέχει τίποτα. Σε αυτό το project βεβαίως θα ήθελα να ήμουν» ανέφερε καταλήγοντας.

Δείτε επίσης: «Οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κανάλι τώρα έχουν αποχωρήσει! Οπότε... » - Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Χατζηδάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

Στη συνέχεια ο μίλησε για τη σχέση του με τον γιο του και μεταξύ άλλων είπε: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένας τρυφερός μπαμπάς, θέλω να πιστεύω ότι περνάω αρκετές ώρες μαζί του. Είμαι από αυτούς που θα τον ξυπνήσει το πρωί και θα τον κοιμίσει το βράδυ...»

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητρότητα

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Κατερίνα Καινούργιου, δήλωσε συγκινημένη με τα όσα είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και με αφορμή αυτό, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μια προσωπική της ιστορία.

«Να πω τώρα μία προσωπική ιστορία; Σήμερα μου ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτο νωρίς το πρωί και λέω, ρε παιδί μου, με το καλό αν κάνω παιδάκι, αν με αξιώσει ο Θεός, θέλω να το πηγαίνω εγώ σχολείο. Γιατί όπως κατεβαίνω πάντα είναι ένα σχολικό και είναι ένα πάρα πολύ μικρούλι, πρέπει να πηγαίνει νήπιο. Ήταν με τη μανούλα του και έκανε συνέχεια ερωτήσεις στη μαμά του και ήταν με την τσαντούλα του που ήταν πιο μεγάλη από αυτό και ήταν φανταστικό.

Και λέω πόσο ωραίο είναι - μακάρι να προλάβαιναν όλες οι γυναίκες, γιατί δεν προλαβαίνουν με τη δουλειά τους - να πήγαιναν οι μαμάδες τα παιδάκια στο σχολείο και στο σχολικό. Τι ωραία στιγμή. Συγκινήθηκα σήμερα. Και λέω - δεν ξέρω πώς θα γίνει, αν έχω εκπομπή, δεν ξέρω τι θα έχω - να το πηγαίνω εγώ το παιδάκι μου στο σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο: