«Το κάνω γιατί έχω ανάγκη...» - Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την οικονομική του κατάσταση

«Ξυπνάω το πρωί και λέω "τι ώρα είναι;"»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Το κάνω γιατί έχω ανάγκη...» - Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την οικονομική του κατάσταση

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Ζαρίφη, και στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 1/12. Ο παρουσιαστής μίλησε για τις τηλεοπτικές του εμπειρίες, τη ζωή του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Στην ίδια συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε τις οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει το παρελθόν. «Είναι μια αποτυχία οικονομική, που είχα. Κακώς την πάτησα και πάλι από τον καλοπαιδισμό μου. Χάθηκαν τα πάντα και από αξιοπρέπεια ούτε ζήτησα τον λογαριασμό. Είπα θα το πιώ το πικρό το ποτήρι ετούτο, αφού επέλεξα το ήπια, έμεινα άπολις, έμεινα που την κεφαλήν κλίναι, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του αδερφού μου, πηγαίνοντας στα εξωτερικά δεν του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ, δεν είχα τη δυνατότητα, όλα μου τα κατακρατούσαν, δελτίο παροχής και να είναι καλά η Ελένη, η οποία έκανε τις πιο σκληρές δουλειές, άστο!» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την εκπομπή "Super Κατερίνα"

«Εγώ θα πάω στο τώρα, γιατί πιστεύω ότι και το τώρα είναι εφαλτήριο για κάτι καινούργιο. Περνάς ωραία εκεί πέρα; Καταπληκτικό ήταν αυτό που ρώτησες. Περνάω πάρα πολύ καλά. Αφού ξυπνάω το πρωί και λέω "τι ώρα είναι; Όχι ρε γαμώτο, σε μιάμιση ώρα θα είμαι εκεί"», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με ξεσπώντας στα γέλια.

«Αν δεν περνούσα κάπου ωραία, θα έφευγα. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω, το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη, γιατί δεν έχω κανέναν πόρο. Και δεν μπορώ να έχω κανένα πόρο, παρά μόνο όσα επιτρέπονται να βάλω σε μια τράπεζα, γιατί τα υπόλοιπα μου τα παίρνει. Και το κάνω γι’ αυτό...» ανέφερε στη συνέχεια.

«Αν είχα στοιχειώδη χρήματα, δεν θα το έκανα. Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη, αλλά η ανάγκη μου δεν υπερβαίνει την αξιοπρέπειά μου. Αν νιώσω ότι με καταπιέζουν, ότι δεν με αφήνουν να εκφραστώ ή μου φέρονται υποτιμητικά, θα ανοίξω την πόρτα και θα φύγω» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: