«Έχω μείνει χαζή! Τι γεύση ήταν αυτή Χριστέ μου;» - Η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ''σπάει'' ζωντανά στο Mega τη δίαιτά της

Ο πειρασμός που δεν αντιστάθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω μείνει χαζή! Τι γεύση ήταν αυτή Χριστέ μου;» - Η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ''σπάει'' ζωντανά στο Mega τη δίαιτά της

Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα έχει μοιραστεί με το τηλεοπτικό της κοινό μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει ''Ελένη'', πως έχει αποφασίσει να μπει σε διαδικασία δίαιτας λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς νιώθει να έχει βάλει κιλά (δείτε εδώ).

Η αγαπημένη παρουσιάστρια τρώει συγκεκριμένες τροφές και αποφεύγει να δοκιμάσει τις συνταγές, που φτιάχνουν στην ενότητα της μαγειρικής στην εκπομπή με την ίδια να νιώθει υπερήφανη για τον εαυτό της, που δεν πέφτει στις παγίδες.

Την Παρασκευή 1/12 ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δεν άντεξε να αντισταθεί στη συνταγή του pastry youtuber. Γιάννη Βαλιάνου και έτσι δοκίμασε ζωντανά ένα γλυκό στον αέρα της εκπομπής της με τις αντιδράσεις της να είναι επικές.

Η Ελένη Μενεγάκη ''έσπασε'' τη δίαιτά της στον αέρα του Mega

«Θα κάνω ένα κρατσ δεν πειράζει. Δεν του φαίνεται, αλλά λίγο η πείνα μου, λίγο οι γεύσεις, που τις έχω στερηθεί, λίγο το μανταρίνι. Έχω μείνει χαζή! Τι γεύση ήταν αυτή Χριστέ μου, άξιζε, που έκανα την παρασπονδία μου!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη για το διατροφικό της πλάνο

«Σήμερα μαγειρεύουμε και πράγματα, τα οποία βγάζουν ωραίες μυρωδιές. Υπάρχουν κάποιες ημέρες, που καταλαβαίνεις, ότι μπορεί κάπως να σε ενοχλήσει στο περιβάλλον. Κάτι τέτοιες ημέρες έρχεται εδώ ένας super βοηθός, που κάνει το σπίτι μας να μοσχοβολάει. Ε όχι ρε συ σήμερα, σήμερα είπα να ξεκινήσω να τρώω σαλάτες με τόνο και κάνα κοτοπουλάκι σκέτο. Είπα από σήμερα και μπρος ''Ελένη πρέπει''. Λάθος περίοδος βέβαια. Κανονικά κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν πρέπει να ξεκινάει να μαζευτεί στο φαγητό ημέρες εορτών, είναι λάθος, λάθος!

Για αυτό αν με δείτε αυτές τις μέρες να έχω νεύρα να ξέρετε από την πείνα μου θα είναι, από τα πολλά ζαρζαβατικά. Εγώ, τώρα να σου πω την αλήθεια ξεκινώντας με τη μαγειρική στην έναρξη της εκπομπής, σώζομαι λίγο. Εεε δε μπορώ να φάω πάνω στο ξεκίνημα της εκπομπής», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.