Έκλεψε τις εντυπώσεις ο ανηψιός της Δήμητρας Ματσούκα στη δεξίωση γάμου της - Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός και το τεράστιο, λευκό πιάνο στο κέντρο

Πρόκειται για τον 2,5 ετών γιο της Μαρίας Ματσούκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Την Παρασκευή 1/12 η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με το ζευγάρι να διαφυλάσσει την ημερομηνία και την τοποθεσία του μυστηρίου από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γάμος έγινε σε εκκλησία κοντά στην Ακρόπολη στην περιοχή των Αναφιώτικων με το ζευγάρι να έχει καλέσει λίγους και καλούς ανθρώπους τους στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους - μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε η αδερφή της ηθοποιού, Μαρία Ματσούκα το απόγευμα της Παρασκευής 1/12 στο instagram έδειξε μια στιγμή από τη δεξίωση του γάμου, όπου ο 2,5 ετών γιος της έπαιζε σε ένα κατάλευκο πιάνο, που είχε τοποθετηθεί στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο κέντρο.

Το βίντεο με τον ανηψιό της Δήμητρας Ματσούκα στη δεξίωση γάμου της

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ματσούκα πριν το γάμο

«Παντρευόμαστε για καθαρά για συναισθηματικούς λόγους! Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Είμαστε 7 χρόνια μαζί, εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε έτσι καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους θα γίνει σου απαντάω ξανά. Ήταν μια κοινή απόφαση!

Θα αποφύγω την απάντηση για την ημερομηνία του γάμου, αν μου επιτρέπεις. Θα αποφύγω και την απάντηση για το αν θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός. Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί, αυτό μπορώ να στο πω.

Είναι ένας άνθρωπος, που καταρχήν εκτιμώ και εκτιμώ βαθιά. Και βεβαίως είναι ένας άνθρωπος, που όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθεί να με γοητεύει από σταθερά και τον αγαπάω, όσο νομίζω, ότι δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον», είπε η Δήμητρα Ματσούκα στο Πρωινό.