«Κάπου ώπα! Είμαι καλά δόξα τον Θεό» - Το μακάβριο βίντεο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η αντίδρασή της

«Έχουμε ξεφύγει τελείως εδώ πέρα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει λάβει μέρος σε δύο κύκλους του Survivor με τη γυμνάστρια να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό αποκτώντας μάλιστα και μία μερίδα του κόσμου, που την υποστήριξαν κατά την προβολή του ριάλιτι αλλά και στη συνέχεια.

Στα social media μάλιστα υπάρχουν λογαριασμοί με το όνομά της, τους οποίους χειρίζονται τα διάφορα fan club της. Πρόσφατα όμως δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με φωτογραφίες της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Πιο αναλυτικά, το εν λόγω βίντεο στο Tik Tok έδειχνε φωτογραφίες της με τον Σάκη Κατσούλη, συνοδευόταν από το τραγούδι ''Για που το έβαλες καρδιά μου'', που συνήθως χρησιμοποιείται για δυσάρεστες ειδήσεις, ενώ επιπλέον είχαν χρησιμοποιηθεί λυπημένα emojis.

Δείτε επίσης: «Είναι κακόβουλο και κακοπροαίρετο! Προσπαθεί να πετύχει κάτι μέσα από αυτό και...» - Η αντίδραση της Ρουμελιώτη στα μηνύματα που δέχεται για τον Κατσούλη

Από τη μεριά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram, με το οποίο εξηγούσε, πως είναι καλά στην υγεία της, πως έχει λάβει πολλά μηνύματα από κόσμο, που ανησύχησε και πως όλο αυτό δεν ήταν αστείο.

Το βίντεο που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Έχουμε ξεφύγει τελείως εδώ πέρα! Σίγουρα δεν είναι αστείο και απορώ γιατί κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία! Ντροπή πραγματικά! Όλο το dm μου έχει γεμίσει με μηνύματα για το συγκεκριμένο βιντεάκι. Κάπου ώπα! Είμαι καλά δόξα τον Θεό!», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η φωτογραφία της στην Τήνο που προκάλεσε χαμό

«Πήγαμε εκεί τέλη Αυγούστου καθαρά για την εκκλησία να ανάψουμε λαμπάδες. Ανεβάσαμε μία φωτογραφία όχι για να μας πούνε μπράβο. Απλά το Instagram είναι ένα μέσο που ανεβάζεις στους followers την καθημερινότητά σου. Ανεβάσαμε μία φωτογραφία και επειδή φαινόταν από το μπλουζάκι μου η κοιλιά μου, είχα σχόλια ότι "πως πας έτσι στην εκκλησία". Πραγματικά αυτά τα σχόλια δεν με επηρεάζουν καθόλου.

Νομίζω ότι όπως λέει ο λαός, τα ράσα δεν κάνουν το παπά. Αν φορούσα ένα πουκάμισο ή ένα μακρύ φόρεμα, δεν θα με έκανε πιο πιστή. Ξέρω τι είμαι. Βρήκα αυτό το μπλουζάκι και το έβαλα. Ήταν όλα άπλυτα τα ρούχα μου και δεν θα δικαιολογηθώ για αυτό γιατί ήμασταν ένα μήνα διακοπές. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν πάντα κακά σχόλια», είχε πει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Fay's Time.