Φως στο Τούνελ: «Ένιωσα ανατριχίλα» - Με κόκκινο σακάκι έκανε τα αποκαλυπτήρια η Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία γνωστού τράπερ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: «Ένιωσα ανατριχίλα» - Με κόκκινο σακάκι έκανε τα αποκαλυπτήρια η Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία γνωστού τράπερ

Το βράδυ της Παρασκευής 1/12 απέναντι από το Fame Story Live (δείτε εδώ τα highlights) έπαιζε το νέο επεισόδιο της εκπομπής του MEGA, Φως στο Τούνελ. Σε αυτό, η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε με το χαρακτηριστικό της κόκκινο σακάκι και αμέσως πέρασε στη θεματολογία που είχε επιλέξει να παρουσιάσει.

Το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί στο να ανακαλύψει τη συμβαίνει με τον μυστηριώδη θάνατο του γνωστού ράπερ του συγκροτήματος Raza Starr, Οδυσσέα Ανδρέα Τσιαμπόκαλου.

Αφού, λοιπόν, παρουσίασε ένα βίντεο με κάποια από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, επισήμανε πως αισθάνθηκε να ανατριχιάζει με όσα άκουσε, ενώ άφησε άφησε υπονοούμενα για μία συγκεκριμένη κυρία που, όπως είπε, όταν τη συνάντησαν οι συνεργάτες της κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, τους είπε να μην την ξανά ενοχλήσουν, κάτι που για την ίδια ήταν ιδιαίτερα ύποπτο.

Γι' αυτό και τόνισε πως εκείνη θα πρέπει σύντομα να δώσει εξηγήσεις, διότι έχει αποκαλυφθεί ότι γνώριζε πολλά για την υπόθεση τελικά.

Σε ένταση η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ με την ανακάλυψη που έκανε

«Ένιωσα ανατριχίλα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Στην καμπάνια του MEGA για για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Φως στο Τούνελ, το βράδυ της Παρασκευής 24/11. Η παρουσιάστρια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της, καθώς τόσα χρόνια στο χώρο με την συγκεκριμένη εκπομπή, έχει ανακαλύψει πως υποθέσεις εξαφανίσεων γυναικών, τελικά ήταν γυναικοκτονίες.

«Σήμερα που ξημερώνει 25 Νοεμβρίου φίλοι μου, είναι η διεθνής ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Ξέρετε πόσο και η εκπομπή έχει αναδείξει θέματα με θύματα γυναίκες που είχαν εμφανιστεί σαν απλές εξαφανίσεις, οι υποθέσεις τους και με τη βαθιά έρευνα αποδείχθηκαν δολοφονίες. Προσπαθούμε να στηρίξουμε τις γυναίκες όσο μπορούμε.

Και το Mega πρώτο βρίσκεται στο πλευρό κάθε γυναίκας που έχει υποστεί βία. 14 παρουσιάστριες του καναλιού, ανάμεσά τους και εγώ, στέλνουμε, με πρωτοβουλία του Mega, το δικό μας μήνυμα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια, κάνοντας κάτι πολύ απλό, που είναι το σήμα για να βοηθήσει, υψώνοντας την παλάμη μας ως ένδειξη αλληλεγγύης σε όσες βρίσκονται σε κίνδυνο», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

Μετά την προβολή του βίντεο της Καμπάνιας, ανέφερε μιλώντας στην κάμερα: «"Δυνάμωσε τη φωνή σου", η καμπάνια του Mega για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, που έχει αγκαλιαστεί από τους τηλεθεατές και όχι μόνο. Όσο μπορούμε να βοηθάμε και να βρισκόμαστε στο πλευρό αυτών που μας έχουν ανάγκη».

Να σημειώσουμε πως και η Αγγελική Νικολούλη είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας - δείτε εδώ το ιστορικό.