Έρωτας Φυγάς: «Τελευταία ώρα με μεγάλη φόρα» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Αντώνη Καρυστινού για το πρόωρο τέλος που αποφάσισε το OPEN

Οι αιχμές του πρωταγωνιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως η σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, θα τελειώσει πρόωρα, ύστερα από απόφαση που πήρε η διεύθυνση ψυχαγωγίας του καναλιού. Το γεγονός αυτό έχει δυσαρεστήσει τους τηλεθεατές, αλλά και τους ηθοποιούς και συντελεστές του σίριαλ, καθώς τίποτα δεν έδειχνε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο τόσο ξαφνικά, ιδιαίτερα λόγω της επιτυχίας που σημείωνε όλο αυτό το διάστημα.

Παρόλο που ο πρωταγωνιστής, Αντώνη Καρυστινός, ο οποίος υποδύεται τον Ιάσονα, μέχρι στιγμής είχε μείνει σιωπηλός, το βράδυ της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου "έσπασε" τη σιωπή του μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την "περικοπή", με λίγες λέξεις γεμάτες νόημα.

Δείτε επίσης: «Θα σκοτώσω αυτό τον αλήτη με τα ίδια μου τα χέρια» - Δράμα στα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά 4-8/12!

Η όλο νόημα ανάρτηση του Αντώνη Καρυστινού για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

«Το “αμίλητο νερό”

"Τελευταία ὥρα

μὲ μεγάλη φόρα"... Γ.Σουρής

χωρίςλόγια #χωρίςλογο #χωρίςγλουτένη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αντώνης Καρυστινός Έρωτας Φυγάς
Instagram / Αντώνης Καρυστινός

Το post της τηλεοπτικής Ρηνιώς

Τα υπονοούμενά της "πέταξε" και η Δένια Μιμερίνη, η οποία δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram ένα βίντεο από τα γυρίσματα, σατιρίζοντας το πρόωρο τέλος, λέγοντας:

«Τέλος», κάνοντας νεύμα. Μάλιστα, η τηλεοπτική Ρηνιώ σημείωσε στην ανάρτηση: «Τι λες ρε! #Χωρίς λόγο».

Το επίσημο e-mail της εταιρείας παραγωγής στους ηθοποιούς στης σειράς

Σε mail που έστειλε η εταιρεία παραγωγής στους ηθοποιούς, τους ενημέρωσε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στον συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Σύμφωνα με την εκπομπή παρά το γεγονός ότι η σειρά κάνει τεράστια νούμερα, έχει μεγάλο κόστος με αποτέλεσμα για τις δύο σεζόν, ο προϋπολογισμός ήταν 13 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά το κανάλι δεν κατάφερνε να έχει τα ανάλογα έσοδα.

«Αγαπητοί συνεργάτες. Με τα λύπης μας, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ότι ο «Έρωτας Φυγάς» θα λάβει τέλος στο 110ο επεισόδιο. Οι έντονες φημολογίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν με την αρνητική αυτή εξέλιξη παρ΄ότι η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο και φέρνει για το κανάλι ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η σειρά. Όταν έχουμε εξελίξεις θα σας θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Ας δείξουμε όλοι την ίδια αγάπη έως το τέλος του κύκλου των γυρισμάτων ώστε να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρή την επιτυχία του ΦΥΓΑ».