Σπάνια δημόσια έξοδος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο με τον γιο του - Έτσι είναι σήμερα ο γοητευτικός, Στέργιος Μικρούτσικος

Μπαμπάς και γιος μαζί για φαγητό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ζήσει μια ζωή τόσο γεμάτη, που όταν μιλάει για αυτή μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από ταινία, αφού παρουσιάζει τις χαρές και τις λύπες, που βίωσε με τον ίδιο αφηγηματικό τρόπο.

Δείτε επίσης: «Δούλευε καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα! Για να φάμε ένα μακαρόνι, δεν υπήρχε νερό!» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος για όσα έζησε με τη σύντροφό του, Ελένη

Ανάμεσα στα ''επιτεύγματά'' του θα έλεγε κανείς, πως ανήκει η απόκτηση του γιου του, Στέργιου Μικρούτσικου, που έφερε στη ζωή με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δημητριάδη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2009.

Μπαμπάς και γιος έχουν δει τη σχέση τους να δοκιμάζεται, ωστόσο σήμερα οι δύο τους διατηρούν πολύ καλή επαφή. Μέσα από μία μάλιστα ανάρτηση, που έκανε ο παρουσιαστής το βράδυ της Παρασκευής 1/12 στο instagram μας έδειξε τον Στέργιο.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον γιο του, Στέργιο

Ο Στέργιος Μικρούτσικος, που ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική ως dj, οφείλουμε να πούμε, πως δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα μέσα στα χρόνια, διατηρώντας το στυλ του. Μέσα από τη δημοσίευση του πατέρα του, Ανδρέα, βλέπουμε, πως απήλαυσαν ένα γεύμα σε μαγαζί της Νέας Σμύρνης.

Η σπάνια συνέντευξη του Στέργιου

«Όλα βαίνουν καλώς οι πληροφορίες που μας έχουν δώσει οι γιατροί είναι θέμα ημερών. Σήμερα, αύριο, το πολύ μεθαύριο θα βγει. Ευτυχώς ξεπέρασε την λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί πολύ καιρό. Η ψυχολογία του είναι καλά, αλλά είναι ταλαιπωρημένος γιατί είναι πολύ καιρό στο κρεβάτι καθηλωμένος. Είναι σχεδόν τρεις μήνες με κάποια μικροδιαλείμματα. Όλο το καλοκαίρι και τον Οκτώβρη.

Παίζω το ρόλο του δεσμοφύλακα για να μην μπούνε γλυκά στο δωμάτιο. Η Ελένη είναι δίπλα του και τον βοηθά όσο μπορεί», είχε πει το 2021 στο Super Κατερίνα ο Στέργιος Μικρούτσικος.