«Είναι μεγάλο βάρος να...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις του Ίαν Στρατή για τις πρώτες λέξεις της κόρης του, Ολίβιας

Έχει μεγαλώσει η μικρή του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι μεγάλο βάρος να...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις του Ίαν Στρατή για τις πρώτες λέξεις της κόρης του, Ολίβιας

Ο Ίαν Στρατής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με το απόσπασμα να προβάλλεται το Σάββατο 2/12 με τον καλλιτέχνη να μιλάει μεταξύ άλλων για την παράσταση, που παίζει αλλά και για την κόρη του.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη έφεραν στη ζωή το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Ολίβια. Μέσα από όσα είπε ο τραγουδιστής στις νέες δηλώσεις του άφησε να φανεί, πως η κόρη του, του έχει ''πάρει'' τα μυαλά (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Όπως ανέφερε ο Στρατής, η Ολίβια έχει αρχίσει να λέει τις πρώτες της λέξεις - μιας και στις 5 Δεκεμβρίου κλείνει έναν χρόνο ζωής - με την μικρή να λέει ''μαμά'', ''μπαμπάς'' και ''γάτα'', αφού στο σπίτι τους έχουν πολλές!

Οι τρυφερές δηλώσεις του Ίαν Στρατή για την κόρη του, Ολίβια

«Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου θα κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή θα βαρεθεί μάλλον εύκολα. Ελπίζω να την κρατήσουμε να έχει ένα ενδιαφέρον και να κρατηθεί λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον αυτήν για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια, τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live, με live ορχήστρα, θα είναι όμορφα πιστεύω.

Πρώτα από όλα όταν ακούει οποιοδήποτε τραγούδι ''χορεύει''. Οπότε και εγώ τρελαίνομαι, αφήστε το. Λέει: ''μπαμπά'', ''μαμά'', ''γάτα'' και διάφορες άλλες.

Βέβαια το απολαμβάνω, το ρόλο του πατέρα. Δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς βέβαια. Είναι και λίγο αγχωτικό εννοείται, είναι μεγάλο βάρος να έχεις στην πλάτη σου, αλλά θέλω να πιστεύω, ότι τα πάμε πολύ καλά σαν γονείς», είπε ο Ίαν Στρατής

Η εξομολόγηση της Μαίρης για τη σχέση τους

Την Κυριακή (22/10) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά -δες'' με την ίδια να μιλάει για τη ζωή της και το πόσο πολύ άλλαξε από τη στιγμή, που απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή,

Σε πρώτη φάση η Μαίρη μίλησε για την Ολίβια, το πόσο γρήγορα μεγαλώνει, καθώς στη συνέχεια εξήγησε τι εννοούσε με τις δηλώσεις, που είχε κάνει για το κοινωνικό φύλο του παιδιού της (δείτε εδώ).

Η γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή και το πως αυτή κατέληξε σε σχέση ήταν ακόμη ένα ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης της Συνατσάκη, καθώς αρχικά είχε φοβηθεί να δεσμευτεί μαζί του.

«Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά, ήξερα δηλαδή, ότι αν πάω κατά εκεί, θα καταστραφούμε. Δεν ήταν τόσο τρελούλης στην τριετία, που μεσολάβησε. Είπα πάμε για παρανάλωμα. Ήταν μεγάλη ανατροπή και σχετικά γρήγορα. Ο Ίαν είναι πολύ έτοιμος να ακούσει και να μετακινηθεί σε πράγματα», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.