«Αντίο αγαπημένε!» - Δύσκολες στιγμές για τον Πάνο Κοκκινόπουλο

Το συγκινητικό αντίο του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ στενάχωρη είδηση έκανε γνωστή ο Πάνος Κοκκινόπουλος το απόγευμα του Σάββατου 2/12 μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram σχετικά με τον θάνατο πολύ αγαπημένου του προσώπου.

Το δικό του συγκινητικό αντίο είπε ο γνωστός σκηνοθέτης στον αγαπημένο του μοντέρ, Γιάννη Μάρρη, που έφυγε από τη ζωή. Όπως αναγράφει ο Κοκκινόπουλος, οι δύο τους είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, που ξεπερνούσε τις απλώς καλές επαγγελματικές σχέσεις.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο Πάνος Κοκκινόπουλος για τις γυναικοκτονίες - «Στην Ελλάδα είμαστε γιδοβοσκοί, δεν είμαστε κοινωνία»

Η συγκινητική ανάρτηση του Πάνου Κοκκινόπουλου

«Γιάννη μου… πάνω από 30 χρόνια συνεργάτες, φίλοι, αδέλφια!
Αντίο αγαπημένε, το μοντάζ δεν θα είναι ποτέ πιά το ίδιο», έγραψε ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Λίγα λόγια για τη ζωή του Πάνου Κοκκινόπουλου

Ο Πάνος (Παναγιώτης) Κοκκινόπουλος (γενν. 19 Νοεμβρίου 1949, Αθήνα) είναι Έλληνας σκηνοθέτης. Tελείωσε το Βαρβάκειο και έφυγε στην Γκρενόμπλ, στη Γαλλία να σπουδάσει Βιοχημεία. Εκεί τότε ήταν μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη όπου υπήρχαν και δύο Cine Club, όπου γνωστοί σκηνοθέτες παρουσίαζαν τις ταινίες τους. Με φιλική παρότρυνση, ο Κοκκινόπουλος εγκατέλειψε τις σπουδές του στη Γκρενόμπλ και έτσι πήγε να σπουδάσει κινηματογράφο στο Παρίσι.

Στο Παρίσι γνώρισε την πρώτη του σύζυγο και απέκτησε και τη γαλλική υπηκοότητα. Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε έναν γιο. Από το δεύτερο του γάμο με την παραγωγό Μπέση Βουδούρη, απέκτησε μία κόρη την Έλλη. Παρέμεινε παντρεμένος με τη Βουδούρη για οχτώ χρόνια. Για πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή, ενώ για πέντε χρόνια διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' περιφέρεια της Αθήνας.

Πηγή: Wikipedia