Ντυμένος με πράσινες, βελουτέ φόρμες - Ξετρελαμένη η Ιωάννα Τούνη με τις χορευτικές κινήσεις του Πάρη (Βίντεο)

Το νέο του επίτευγμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
j.touni - Instagram
j.touni - Instagram

Τα ταξίδια ή αλλιώς τα «πήγαινε - έλα» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι πια κάτι σύνηθες για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της, Πάρη, καθώς οι δύο μοιράζονται ανάμεσα στις δύο μεγάλες πόλεις, αφού οι επιχειρήσεις και τα σπίτια τους δεν είναι ένα.

Από το βράδυ της Παρασκευής 1/12 η influencer με τον γιο της πέταξαν με προορισμό τους την Αθήνα, πηγαίνοντας στο σπίτι τους, εκεί που μένει μόνιμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το πρωινό του Σαββάτου 2/12 βρήκε την Ιωάννα Τούνη στον χριστουγεννιάτικα στολισμένο καναπέ της (δείτε εδώ το υπέροχο δέντρο). Η ίδια μάλιστα είχε βάλει χριστουγεννιάτικα τραγούδια δείχνοντας με ένα βίντεο στο Instagram τα βήματα και παράλληλα τις πρώτες χορευτικές κινήσεις του Πάρη της!

Οι χορευτικές κινήσεις του γιου της Ιωάννας Τούνη, Πάρη Αλεξάνδρου

«Καλημέρα από εμένα και τον μικρό χορευτή», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως πήρε το όνομα του ο γιός του

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικό διάστημα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έκαναν τη βάφτιση του γιου τους, Πάρη (δείτε εδώ οικογενειακές φωτογραφίες τους).

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2: «Ήμασταν ανάμεσα σε δύο ονόματα για τον Πάρη. Τα είχαμε στο χέρι και τον αφήσαμε να πάει να διαλέξει χέρι. Και διάλεξε το Πάρης. Το άλλο δεν θα το πω. Δεν ήταν και το άλλο Πάρης».

Δείτε εδώ το βίντεο: