Έρωτας Φυγάς: «Χυδαιότητες, είναι για γέλια! Έχουμε ειδοποιήσει...» - Η οργή της Πέμης Ζούνη με το Open για το ''κόψιμο'' της σειράς

«Υπάρχει μεγάλο κόστος και στις οικογένειες των ανθρώπων...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πέμη Ζούνη ήταν από τις ηθοποιούς, που πήραν δημόσια θέση μόλις έγινε γνωστή η είδηση, πως ο Έρωτας Φυγάς θα ολοκληρωθεί πρόωρα στα 110 επεισόδια. Οι συντελεστές έχουν εκπλαγεί με αυτήν την εξέλιξη, καθώς παράλληλα υπάρχει θυμός.

Η Πέμη Ζούνη μετά την όλο νόημα ανάρτηση, που έκανε, στη συνέχεια, το Σάββατο 2/12 παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα σχετικά με το κόψιμο της σειράς, που έπαιξε με επιτυχία.

Οι δηλώσεις της Πέμης Ζούνη για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

«Να συμπληρώσω δύο πραγματάκια. Η επίσημη ανακοίνωση είναι ότι πάρα πολύ θα ήθελαν να συνεχίσει, απλώς αδυνατούν να το στηρίξουν τα οικονομικά. Σεβαστό είναι αυτό, δε μπορεί να πει κανείς κάτι και πάντα οι σειρές υπογράφουν μέχρι τα 100, Δεκέμβρη - Γενάρη και μετά ανανεώνουν.

Εμείς, ως μια πολύ επιτυχημένη, πιστεύαμε ότι θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι, όπως και πέρυσι έγινε, γιατί ανέβαζε αριθμούς, δεν κατέβαζε, οπότε τυπικά είναι κατοχυρωμένοι, ότι μέχρι τα 100 είχαμε πει και σταματάμε στα 11, παρ' όλα αυτά είναι αιφνιδιαστικό, γιατί κανείς δε το περίμενε αυτό.

Από τη μία είναι σεβαστό, ότι προφανώς οι άνθρωποι δε βγαίνουν, είναι δύσκολα τα οικονομικά, προφανώς ίσως έχουν βρει κάτι, που θα τους συμφέρει περισσότερο. Το οδυνηρό είναι για εμάς, αλλά δε μιλάμε συναισθηματικά. Εκείνο που θέλω να επισημάνω, είναι ότι από εκπομπές του καναλιού και από διάφορα site, κυκλοφόρησαν κάποια πράγματα, που πρέπει να ανασκευαστούν αμέσως. Ήδη έχουμε ειδοποιήσει και θα τα ανασκευάσουν ηχηρά.

Πήγαν κάποιοι να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα και είπαν, ότι η σειρά σταματάει γιατί ο Ζαλμάς και η Ζούνη θέλανε να φύγουν και γιατί μια άλλη πρωταγωνίστρια είχε ένα θέμα. Κάποιες χυδαιότητες. Λοιπόν επειδή αυτό είναι εντελώς ψευδές, έχουμε ειδοποιήσει να ανασκευάσουν. Αυτό θέλω να το διευκρινίσω. Είναι για γέλια αυτό έτσι και αλλιώς έχουμε τα συμβόλαια. Και για αυτό πρέπει αυτές οι διαρροές να βγουν επώνυμα και να που ζητήσουν κάναμε λάθος. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό για όποιον το πιστεύει.

Ο δικός μου χαρακτήρας έχει ήδη πεθάνει και με χαρά και από τις δυο πλευρές αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μέχρι τέλους μαζί. Για να υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός, πρέπει αυτό να διορθωθεί.

Υπάρχει μεγάλο κόστος και στις οικογένειες των ανθρώπων, που είναι πίσω από τις κάμερες και στους καλλιτέχνες, που έχουν αρνηθεί θέατρο ή άλλες δουλειές. Εμείς πιστεύαμε ότι είμαστε οι ναυαρχίδα και αποδεικνυόταν από τα νούμερα....Τα άλλα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε μόνοι μας. Θέλουν να στηρίξουμε εννοείται», είπε μεταξύ άλλων η Πέμη Ζούνη.

Το επίσημο e-mail της εταιρείας παραγωγής στους ηθοποιούς στης σειράς

Σε mail που έστειλε η εταιρεία παραγωγής στους ηθοποιούς, τους ενημέρωσε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στον συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Σύμφωνα με την εκπομπή παρά το γεγονός ότι η σειρά κάνει τεράστια νούμερα, έχει μεγάλο κόστος με αποτέλεσμα για τις δύο σεζόν, ο προϋπολογισμός ήταν 13 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά το κανάλι δεν κατάφερνε να έχει τα ανάλογα έσοδα.

«Αγαπητοί συνεργάτες. Με τα λύπης μας, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ότι ο «Έρωτας Φυγάς» θα λάβει τέλος στο 110ο επεισόδιο. Οι έντονες φημολογίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν με την αρνητική αυτή εξέλιξη παρ΄ότι η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο και φέρνει για το κανάλι ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η σειρά. Όταν έχουμε εξελίξεις θα σας θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Ας δείξουμε όλοι την ίδια αγάπη έως το τέλος του κύκλου των γυρισμάτων ώστε να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρή την επιτυχία του ΦΥΓΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέμη Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο γιατί δε μιλάτε; Έχετε τσακωθεί;» - Αμηχανία με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα

«Που είναι το κανάλι που θα πάει η σειρά να πάω να με προσλάβουν;» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γεννατά για την ''μετακόμιση'' του Έρωτα Φυγά

Αιφνίδιο τέλος για τον Έρωτα Φυγά από το Open - Η ανακοίνωση του Σταύρου Ζαλμά για τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1

«Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δεν έχω...» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη

Έρωτας Φυγάς (7/12): Εικόνες σοκ απόψε - Βρίσκουν το πτώμα του θαμμένο κάτω από χόρτα

Έρωτας Φυγάς (5/12): «Αρνήθηκε να σε ακολουθήσει και την σκότωσες; Βρέθηκε αίμα» - Θρίλερ με την εξαφάνιση της Αλεξάνδρας

«Προφανώς μου φαίνεται φρικτό ότι τόσοι άνθρωποι θα...» - "Κόλαφος" η Μυρτώ Αλικάκη για το πρόωρο τέλος του "Έρωτα Φυγά"

«Δύο τρεις ανθρώπους που γνωρίζω, θα τους πάρω μπας και βρω δουλειά» - "Λύγισε" ο Γεράσιμος Γεννατάς στο Γειά σου μετά το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

Έρωτας Φυγάς: «Τελευταία ώρα με μεγάλη φόρα» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Αντώνη Καρυστινού για το πρόωρο τέλος που αποφάσισε το OPEN