Ο τρυφερός χορός της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη στην δεξίωση μετά το γάμο τους (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο τρυφερός χορός της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη στην δεξίωση μετά το γάμο τους (Βίντεο)

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Δήμητρα Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη Παρασκευή 1/12 με θρησκευτικό γάμο στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία μονάχα στενών συγγενών και φίλων, αφού ήθελαν να γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Μπορεί βέβαια να μην ήθελαν να υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι, ωστόσο από το πρώτο λεπτό κυκλοφόρησαν εικόνες από την εκκλησία (δείτε εδώ), ενώ η φωτογραφία τους μετά το γάμο έγινε αμέσως viral αφού είναι ονειρική.

Μετά το γάμο πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο Ζόναρς, που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη, με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 να βρίσκεται ακριβώς από έξω και να έχει πλάνα από τον πρώτο χορό της Ματσούκα και του Κόκκαλη.

Ο πρώτος χορός Ματσούκα - Κόκκαλη

Το ζευγάρι όπως θα δείτε στα πλάνα, φαίνεται πάρα πολύ ερωτευμένο, ενώ οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα του είναι πάρα πολλές.

Οι δηλώσεις νύφης μετά το γάμο

Αντιδράσεις ωστόσο υπήρξαν για το γεγονός πως οι κάμερες δεν σεβάστηκαν την επιθυμία του ζευγαριού και "πούλησαν" το υλικό τους σε sites και εκπομπές που πρόβαλλαν λεπτό προς λεπτό το γάμο. Ανάμεσα στους ανθρώπους που ξέσπασαν ήταν και η αδερφή της.

Στις πρώτες δηλώσεις της βέβαια μετά το γάμο, η Δήμητρα Ματσούκα δεν είπε τίποτα για το γεγονός αυτό, παρά μόνο εξέφρασε την ευτυχία της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη εύχομαι και στα δικά σας. Καταφέραμε να είναι κρυφό. Καθόλου αγχωμένη δεν ήμουν. ήταν όλα πολύ απλά και φιλικά. Δεν του πάτησα το πόδι, και στα δικά σας», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της παράστασης που συμμετέχει.

Δηλώσεις μάλιστα έκανε και ο Θοδωρής Αθερίδης που ήταν καλεσμένος στο γάμο. «Το κάναμε στον κόσμο, ευχηθήκαμε. Έλαμπε. Ήταν όλα τέλεια. Αυτά είναι προσωπικά πράγματα, κάλεσε τον κόσμο που ήθελε, έκανε τον γάμο που ήθελε», είπε ο ηθοποιός.