«Ένα τέτοιο γάμο θα ήθελα κι εγώ...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Καινούργιου στο "Super Κατερίνα"

«Ούτε μία ανθοδέσμη δεν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Ένα τέτοιο γάμο θα ήθελα κι εγώ...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Καινούργιου στο

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα αποφάσισαν από κοινού μετά από 7 χρόνια σχέσης να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το υπέρλαμπρο νυφικό της νύφης).

Όπως έχει αναφέρει η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της, ο λόγος που επέλεξαν να παντρευτούν μετά από τόσο καιρό, είναι γιατί η ίδια έχει μία αδυναμία στο συγκεκριμένο νούμερο, αλλά και καθώς μαζί είχαν συμφωνήσει, πως το ευτυχές γεγονός θα πρέπει να επέλθει, αφού θα υπάρχει μία βάση και μία σταθερότητα στη σχέση τους.

Μπορεί το ζευγάρι να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, και να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν έχουν διστάσει να μιλήσουν για τη σχέση τους και να δείχνουν, πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι με την απόφασή τους.

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ σχετικά με το γάμο της ηθοποιού με τον πολιτικό, η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, έκανε μία σημαντική αποκάλυψη σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ! Μου άρεσε, γιατί μιλάμε για δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας, και του καλλιτεχνικού χώρου και έγινε με τόση διακριτικότητα. Δεν το ήξερε κανείς, αλλά μετά έκαναν και τις δηλώσεις τους, και το είπαν κι όλα καλά. Ήταν κούκλα, πανέμορφη. Ένα απλό, λιτό νυφικό, μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες. Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα.

Έναν τέτοιο γάμο θα ήθελα κι εγώ, που να μην τον ξέρει κανείς και να γίνει τόσο διακριτικά, τόσο όμορφα και παραδοσιακά. Θα ήθελα να δω ποιος θα έπιανε την ανθοδέσμη μου. Ούτε μία ανθοδέσμη δεν έχω πιάσει, η Μαριλού αναγκαστικά μου την έδωσε γιατί είμαι η τελευταία που έχω μείνει ανύπαντρη», ανέφερε η αγαπημένη παρουσιάστρια.