Γιάννης Στάνκογλου: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που του έκλεψε την καρδιά

Ο νέος κεραυνοβόλος έρωτας του ηθοποιού, η γνωριμία και το κρυφτό!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

«Ένας δυνατός και εκρηκτικός κεραυνοβόλος έρωτας-φωτιά!». Με αυτό τον ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο περιγράφουν, όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες -και δεν είναι λίγοι- για τη νέα γυναίκα που μπήκε στην ζωή του γοητευτικού Γιάννη Στάνκογλου και του έχει κλέψει την καρδιά. Η νεόκοπη αυτή σχέση που ξεκίνησε το «ταξίδι» της εδώ και μερικούς μήνες, σίγουρα θα απασχολήσει αρκετά τα λιμνάζοντα νερά της ήρεμης showbiz και των media, έπειτα από το εκρηκτικό love story ΒανδήΜπισμπίκη.

Μπορεί μετά την δημόσια ανακοίνωση χωρισμού του Γιάννη Στάνκογλου να ακούστηκαν φήμες και διαφορετικά ονόματα συναδέλφων του που βρίσκονται στο πλευρό του, καμία σχέση όμως δεν είχαν με την πραγματικότητα...
Η νέα σύντροφος του πρωταγωνιστή είναι πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του χώρου.

Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε τον Γιάννη Στάνκογλου στην παράστασή του

Γιάννης Στάνκογλου
Ο Γιάννης Στάνκογλου στο Ηρώδειο με την παράσταση «Οιδίπους τύραννος»
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Οι δυο τους φρεσκοχωρισμένοι από γάμους, επιλέγουν για την ώρα να κυκλοφορούν σε απόμερα μέρη και με περίσσια διακριτικότητα όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, αφού δεν επιθυμούν να δώσουν ακόμα στόχο. Εκείνος έχει πάει προσκεκλημένος στην εκπομπή της αλλά η γνωριμία τους δεν ξεκίνησε από εκεί, αλλά το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη βρέθηκε μαζί με την συντροφιά της στην Επίδαυρο για να δει την παράσταση όπου εκείνος πρωταγωνιστούσε «Οιδίπους τύραννος» και από την πρώτη στιγμή οι δυο τους ένιωσαν μια ακατανίκητη έλξη.

Δείτε επίσης: Γιάννης Στάνκογλου: Σε σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου; To εξώφυλλο που πρόδωσε τα πάντα

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής που έχει κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπάνε, έκανε γνωστό πρόσφατα τον χωρισμό του, μετά από 20 χρόνια γάμου με την σύζυγό του Αλίκη Δανέζη – Knutsen με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την 14χρονη Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, ο ίδιος περιέγραψε μάλιστα ότι γνωρίστηκε μαζί της πριν από 20 χρόνια, όταν πέρασε από οντισιόν από την σκηνοθέτη και μετέπειτα γυναίκα του. «Δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του ο οποίος αποκάλυψε ακόμα και για τις κόντρες που υπήρχαν κατά καιρούς μεταξύ τους όμως κατάφερναν να τις ξεπεράσουν.