«Η μία μικρούλα μας έχει πυρετό...» - Οι δραστηριότητες της Χριστίνας Μπόμπα με την κόρη της στο σπίτι

Δείτε τις αναρτήσεις

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σε έξαρση βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι ιώσεις και έτσι πολλά είναι τα παιδιά νοσούν απο κρυολογήματα και γρύπη. Ένα απο αυτά είναι η μία από τις δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπομπά (δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του Νοεμβρίου).

Το ζευγάρι φροντίζει πάντα, να περνάει όσο περισσότερο και ποιοτικό χρόνο μπορεί με τις μικρές τους κορούλες και μάλιστα είναι εμφανές και από τις αναρτήσεις που δημοσιεύει κατα καιρούς στα social media. To καλοκαίρι, απόλαυσαν οικογενειακές στιγμές στο πατρικό της Χριστίνας Μπομπά στα Καμμένα Βούρλα. (δείτε εδώ τις αναρτήσεις).

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Την Κυριακή 4/12, η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε 2 φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram, όπου ενημέρωσε τους ακόλουθους της για ότι η μία από τις δύο κόρες τους αρρώστησε. Όπως η ίδια έγραψε, οι μικρές και η μαμά κάθονται σπίτι και παίζουν παζλ, περνώντας χρόνο μαζί.

"Η μία μικρούλα μας έχει πυρετό. Οπότε το πρόγραμμα έχει παζλ και σπίτι" έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις:

INSTAGRAM ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

INSTAGRAM ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

Η απάντηση της στις φήμες εγκυμοσύνης

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από το ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι απλά, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break, που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και στο προηγούμενο μου story και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος παιδιά δεν είμαι, όχι, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ», απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.