«Έπρεπε να μου το έχεις πει!» - Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη για το Γιώργο Λιάγκα

«Θα σου πω κάτι ανθρώπινα και όχι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Δευτέρα 4/12 ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια με τη συζήτηση να πηγαίνει στον Στέφανο Κασσελάκη.

Με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά απάντησε, πως ήταν από τα πρώτα άτομα, που παραδέχτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του και για τον σημερινό σύζυγό του, Tyler McBeth.

Ωστόσο η παρουσιάστρια έχει μία ένσταση στο κομμάτι της έκθεσης του συντρόφου του, κάτι που δε θέλει να βλέπει και από ετερόφυλα ζευγάρια. Στη συνέχεια, με έξυπνο τρόπο ο Καπουτζίδης της θύμισε, πως εκείνη στο παρελθόν ήταν συνεχώς μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, καθώς έκαναν μαζί εκπομπή.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Την πρώτη φορά που την κάλεσε σπίτι του ο Γιώργος Λιάγκας... - 10 μικρά και μεγάλα μυστικά της ζωή της

Η αναφορά του Καπουτζίδη στο Λιάγκα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«Εγώ θα σου πω κάτι ανθρώπινα και όχι κομματικά, όχι πολιτικά. Όταν τον είδα να μιλάει τόσα ξεκάθαρα ήμουν από τους πρώτους που τον έκανα follow και είπα όπα μπράβο του, αλλά εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω κανέναν - σε όλες τις δουλειές - να είναι συνεχώς με τον σύντροφό του ή τη σύζυγό του συνέχεια παντού», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εντάξει βρε συ Φαίη, δε μπορούμε να το λέμε αυτό το πράγμα, δεν είναι σωστό. Εσύ έκανες εκπομπή με τον Γιώργο ήταν σαν να σου έλεγα εγώ «Φαίη μου πολύ ωραία η εκπομπή σου, αλλά θέλω να είσαι μόνη σου». Δεν είναι σωστό!», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Καλά έπρεπε να μου το έχεις πει», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η εξομολόγηση του Λιάγκα για την συνεπιμέλεια των παιδιών του

«Οι χωρισμένοι γονείς τα παιδιά μας δεν τα βλέπουμε όσο θα θέλαμε», ανέφερε ο Λιάγκας, ρωτώντας τον καλεσμένο του, Γιάννη Τσιμιτσέλη, αν βλέπει την κόρη του - που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη - όσο θα ήθελε.

«Έχω χωρίσει επτά χρόνια και δεν την παλεύω. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται, είναι ένα βάρος που το έχεις πάντα...», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.