«Στο Προξενιό της Ιουλίας το ζητούμενο ήταν να...» - Η αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία για τη σειρά, που πρωταγωνιστεί

«Είμαι στο πρώτο μάθημα του αλόγου και φοράω...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο αγαπημένος και αρκετά δημοφιλής ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, που τον βλέπουμε φέτος να πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Alpha, ''Το προξενιό της Ιουλίας'', έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις ο ρόλος του (δείτε εδώ τα σχόλια που συγκεντρώνει στο Twitter).

Εκείνος βρέθηκε καλεσμένος, σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, καθώς και για τη νέα σειρά που τον παρακολουθούμε αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες για το κοινό από τα γυρίσματα.

Η εξομολόγηση του Μελέτη Ηλία για "Το Προξενιό της Ιουλίας"

«Στο κομμάτι της υποκριτικής πρέπει να αλλάζεις από ρόλο σε ρόλο, γιατί είναι στη φύση της δουλειάς και πρέπει να το κάνεις οικείο στο κοινό σε ένα νέο ρόλο. Έχω σταθεί πολύ τυχερός αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ικανοί άνθρωποι που δεν έχουν βρει το κατάλληλο timing για να μπουν στην τηλεόραση. Εμένα μου έκατσε στα 34 να με φωνάξουν στο κάστιγνκ και να από εκεί και πέρα έμεινα, κατσικώθηκα.

Στο Προξενιό της Ιουλίας το ζητούμενο ήταν να παίξω σε κάτι που δεν με έχει συνηθίσει ο τηλεθεατής με όποιο κόστος και φαίνεται ότι αρέσει. Όταν ξεκινήσαμε μου είπαν "θα καβαλάς άλογο, θα καλπάζεις" και "λέω πλάκα μου κάνετε;". Είμαι στο πρώτο μάθημα του αλόγου και φοράω ένα ροζ μπλουζάκι, ένα καπελάκι και είμαι σαν τον φλούφλη που κάνει αλογάκι και να προσπαθώ να μην πέσω. Μόνο όφελος φέρουν στην ελληνική τηλεόραση οι πολλές σειρές και είναι κυρίως κοινωνικές», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός κι αγαπημένος ηθοποιός για τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, αλλά και για τη νέα σειρά, που τον παρακολουθούμε.