Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική - Η συνάντηση του Γαρδέλη με τον μικρότερο γιο του

Οι οικογενειακές δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγες ημέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική, στην οποία νοσηλευόταν με τον ηθοποιό να μεταφέρεται στο σπίτι του, συνεχίζοντας εκεί τη θεραπεία του (δείτε εδώ πως πέρασε τα πρώτα του 24ωρα).

Μέσα από νέες δηλώσεις, που παραχώρησε ο αδερφός του ηθοποιού στην εκπομπή Πρωινό την Δευτέρα 4/12 έκανε γνωστό, πως η οικογένειά τους περνάει μια δύσκολη φάση, καθώς ο Σταμάτης αναρρώνει ψυχικά και η μητέρα τους χρειάζεται υποστήριξη λόγω ηλικίας.

Σε ότι αφορά τα παιδιά του Σταμάτη Γαρδέλη, ο αδερφός του ανέφερε, πως ο μεγαλύτερος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο μικρότερος, που είναι στην ηλικία των 28 ετών τον συνάντησε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι της γιαγιάς του.

Οι νέες αποκαλύψεις για την ψυχική κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη

«Με τη μάνα τώρα στο σπίτι να δω τι θα γίνει, την γηροκομώ να δω τι θα γίνει τώρα. Ο Σταμάτης δεν μπορεί, έχει τα δικά του και κάνει την θεραπεία του. Έρχεται και αυτός και βοηθάει.

Θέλει ηρεμία, έρχεται εδώ βλέπει τη μάνα του, ξαναπηγαίνει σπίτι του, αυτά. Θα πηγαίνει να κάνει κάποιες συνεδρίες, θα μιλάει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους να τον βλέπουν, μια φορά την εβδομάδα. Παίρνει κάποια χάπια, είναι στη φάση της ανάρρωσης τώρα.

Κάποιοι φίλοι του έχουν επικοινωνία, πάνε σπίτι του, έχει ανθρώπους που μιλάει, δεν σηκώνει τηλέφωνα, σηκώνει μόνο τα γνωστά.

Έχει επικοινωνία με τα παιδιά του. Ο μεγάλος είναι στη Θεσσαλονίκη, ο μικρός, που είναι στην Αθήνα έχει έρθει να δει τη γιαγιά αυτά», είπε ο αδελφός του Σταμάτη Γαρδέλη.

Οι αποκαλύψεις της μητέρας του

«Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στενοχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στενοχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ», είχε πει χαρακτηριστικά η μητέρα του ηθοποιού στο Πρωινό.

Δείτε επίσης: Καίτη Φίνου για Γαρδέλη: «Και εγώ πήγα στο Αιγινήτειο να ζητήσω βοήθεια, καλά έκανε ο Σταμάτης»