«Το γνωρίζουν! Έχουν μπει στο ίντερνετ και...» - Ο συγκλονιστικός τρόπος που έμαθαν τα παιδιά της Καρύδα για τη δολοφονία του πατέρα τους

«Ήταν σοκ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το γνωρίζουν! Έχουν μπει στο ίντερνετ και...» - Ο συγκλονιστικός τρόπος που έμαθαν τα παιδιά της Καρύδα για τη δολοφονία του πατέρα τους

Η Bικτώρια Καρύδα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 5/12 με το μοντέλο να αναφέρεται στην οικογένειά της και στα παιδιά, που απέκτησε με τον Γιάννη Μακρή.

Η δολοφονία του επιχειρηματία ήταν και θα είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της Βικτώριας Καρύδα, με την ίδια να μιλάει με πολύ μεγάλη συγκίνηση και αγάπη για εκείνον πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του.

Σε ότι αφορά τα δύο παιδιά της και το αν γνωρίζουν τι συνέβη με το μπαμπά τους η Βικτώρια Καρύδα αποκάλυψε, πως η ίδια τους είχε αποκρύψει την αλήθεια, ωστόσο εκείνα έμαθαν τι συνέβη με τον Γιάννη Μακρή μέσα από το ίντερνετ (δείτε εδώ που μένει σήμερα το μοντέλο και πως βιοπορίζεται).

Η αποκάλυψη της Βικτώριας Καρύδα για τον τρόπο που έμαθαν τα παιδιά της για τη δολοφονία του Μακρή

«Σαν να ήταν εχθές μου φαίνεται, δε θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα, γιατί μου είναι πολύ στενάχωρο. Από τότε, που έχασα τον αντρούλη μου δεν έχω όρεξη, ούτε για γιορτές και ό,τι προκύψει τελευταία στιγμή, εξαρτάται τη διάθεσή μου. Τα παιδιά είναι 9 και 11 χρονών. Τα παιδιά πια είναι πολύ έξυπνα στην εποχή μας, έχουν ψάξει, έχουν μπει στο ίντερνετ εδώ και 4 χρόνια το γνωρίζουν (πώς πέθανε ο πατέρα τους).

Ήταν σοκ για εμένα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια, γιατί αυτό που έλεγα από την αρχή ήταν κάτι...έτσι και αλλιώς θα μάθουν την αλήθεια», είπε η Βικτώρια Καρύδα.

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Θα ήθελα να κάνω σχέση, αλλά μόνο αν μου βγάζει συναίσθημα ο άλλος, αλλιώς θα μείνω μόνη μου. Δεν έχω χρόνο να κάνω σχέση. Έχω τα παιδιά μου. Ούτε χρόνο για τον εαυτό μου έχω. Με πλησιάζουν πολλοί άντρες, αλλά πρέπει να ερωτευθώ για να κάνω σχέση» ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

Και αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Πριν από δύο μήνες ένας άντρας μού έκανε πρόταση γάμου και του είπα “όχι”. Μου είπε ότι με αγαπάει και θέλει να είμαστε μαζί και θα προσέχει εμένα και τα παιδιά μου. Βγαίναμε με τον συγκεκριμένο – είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Είναι πανέξυπνος, αλλά δεν έχω συναίσθημα μαζί του για να προχωρήσω σε γάμο. Δεν εξηγείται αυτό το συναίσθημα. Άλλο να σου αρέσει κάποιος και άλλο να είσαι ερωτευμένη.

Ο έρωτας λύνει πολλά προβλήματα και πάντα βρίσκεις χρόνο όταν είσαι ερωτευμένος και προχωράς μπροστά. Δεν βλέπεις τα κακά γύρω σου και βλέπεις αυτό το ωραίο πράγμα. Όταν του απάντησα “όχι”, μου είπε “να το σκεφτείς”. Μου είπε "Θα παντρευτούμε στο μέρος που σου αρέσει πολύ, στη λίμνη Κόμο". Αυτός ο άνθρωπος είναι από το εξωτερικό και ήθελε να παντρευτούμε και να ζήσουμε στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά μου. Τρελάθηκα όταν μου το είπε. Με έφερε σε δύσκολη θέση, δεν το περίμενα», είπε η Βικτώρια Καρύδα στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.