«Τώρα είμαι καλά, οπότε δεν...» - Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη σε ερώτηση για τη Βάσω Λασκαράκη

«Δεν υπάρχει λόγος να πω...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης, και η συνάδελφός του, επίσης ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, έχουν υπάρξει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρι στην ελληνική showbiz, ακόμα και χρόνια μετά από το διαζύγιό τους (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα εκείνη για το χωρισμό τους). Και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή και έχουν νέους συντρόφους στο πλευρό τους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να κρατάνε καλές σχέσεις και ισορροπίες για την κόρη τους, Εύα.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές, που δημοσιογράφοι τους ρωτάνε για τις σχέσεις και τις επαφές, που έχουν πλέον μεταξύ τους, αλλά και για τις συναντήσεις τους. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του.

Το σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη για ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τη Βάσω Λασκαράκη

«Δεν υπάρχει λόγος να πω στους δημοσιογράφους "δεν απαντάω". Δεν έχει νόημα. Το ενοχλητικό σε αυτή την περίπτωση είναι, ότι σε ρωτάνε στην αρχή "Πώς ήταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης;". Απαντάς πολύ καλός και τα λοιπά. Και μετά πάνε κατευθείαν στη Βάσω Λασκαράκη, πριν τελειώσεις την απάντηση. Αυτό είναι το χιούμορ μου, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Προσπαθώ να είμαι cool όσο γίνεται, είναι αναλόγως και τη στιγμή που θα με πετύχεις. Τώρα είμαι καλά, οπότε δεν έχω κανένα θέμα να απαντήσω σε οτιδήποτε, αν με βρεις στις κακές μου δε θα απαντήσω έτσι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος και γνωστός ηθοποιός για τις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με την πρώην σύζυγό του.

Η επική αντίδραση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο Θάνατος του Εμποράκου" βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Δευτέρας 4/12. Ο ηθοποιός λοιπόν, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και για ακόμη μια φορά ρωτήθηκε για την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.

Το τελευταίο διάστημα και οι δυο δέχονται επανειλημμένες ερωτήσεις σχετικά με το αν θα βρεθεί καλεσμένος στο The Break του ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα να δείχνουν καθαρά τον εκνευρισμό τους στις εκπομπές.

«Έχεις λυσσάξει! Σου λέω για τον Βλαδίμηρο πόσο καλός ηθοποιός είναι και με ρωτάς για την εκπομπή της Βάσως. Που με είδες; Είχε έρθει η κάμερα και κάναμε δηλώσεις. Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως; Για πες μου την ποικιλία. Πέρασα καταπληκτικά στις δηλώσεις, όπως περνάω και τώρα. Απαντούσα στις ερωτήσεις που μου έκαναν. Αν ένιωθα αμήχανα δεν θα έκανα δηλώσεις. Για να έκανα σημαίνει ότι ένιωθα μια χαρά. Τι άλλο θες να μάθεις για τη Βάσω; Πες μου. Απάντησα μια χαρά, έπαιξε; Ήταν καλό; Είναι λογικό να ενοχλούμαστε αν μια ερώτηση είναι επαναλαμβανόμενη. Έτσι είναι η ζωή» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στις κάμερες.