«Η Ελένη Μενεγάκη σε κρατούσε σε απόσταση...» - Οι αποκαλύψεις του Άγγελου Πυριόχου για τις συνεργασίες του και την απόφαση του να ζήσει στη Ζάκυνθο

«Με τη Φαίη έχω περάσει πολύ καλά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Συνέντευξη στην εκπομπή Fay's Time, παραχώρησε ο Άγγελος Πυριόχος, το μεσημέρι της Τρίτης 5/12, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση του να μείνει μόνιμα στη Ζάκυνθο ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις και για τις συνεργασίες του, τα χρόνια που δούλευε στην τηλεόραση.

Όλα όλα εξομολογήθηκε ο Άγγελος Πυριόχος

«Ήταν δύσκολη και συγχρόνως εύκολη η απόφαση να μετακομίσω μόνιμα στη Ζάκυνθο, μεγάλωσαν οι γονείς μου και γι’ αυτό έφυγα. Δεν ήταν η καριέρα το ζητούμενο, ήταν η δουλειά μου, να ζήσω, να βγάλω λεφτά. Έχω περάσει πολύ φτωχά χρόνια και είχα μονίμως μια αγωνία αν θα έχω να φάω. Μετά δούλεψα για να χτίσω το σπίτι στη Ζάκυνθο» είπε αρχικά.

«Όταν πήγα στη Ζάκυνθο ο κόσμος μού έκανε τη ζωή δύσκολη, με κοιτούσαν καχύποπτα, ενώ όταν πήγαινα για διακοπές ήμουν το καλό παιδί που διαφημίζει το νησί. Δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω στην Αθήνα. Όσο θα έχω τη μάνα μου, μου απαγορεύω να σκεφτώ ότι θα φύγω από το νησί. Μακάρι να "φύγω" πρώτος εγώ και μετά εκείνη»

«Δεν βλέπω κάτι στην τηλεόραση για να μου λείψει, όλα τα έχουμε κάνει, είναι τα ίδια και τα ίδια. Δεν ζω από τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση. Έφτιαξά το σπίτ μου. Αγόρασα ένα κτήμα κι έφτιαξα ένα σπίτι, τον δεύτερο χρόνο δεν είχα μία» πρόσθεσε.

Σχετικά με τις συνεργασίες του στην τηλεόραση ανέφερε: «Με τη Φαίη έχω περάσει πολύ καλά, το ξέρει, το έχω πει χιλιάδες φορές. Τις καλύτερες αναμνήσεις, τηλεοπτικές, ανθρώπινες, όχι από άποψη συνεργασίας έχω περάσει πολύ καλά με τη Φαίη Σκορδά και τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Με την Ελένη Μενεγάκη γελούσα πολύ, μέχρι εκεί, δεν είχαμε φιλικές σχέσεις, σε κράταγε σε μια απόσταση. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν δύσκολος άνθρωπος, ήμουν δύσκολος και εγώ, είχαμε ένταση, τώρα τη σκέπτομαι με πολλή αγάπη και επειδή ήξερα τι έχει περάσει, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος, για να τα περάσεις και να ξαναγεννηθείς. "Η Ζήνα ήταν "φράου" και εκεί που σε χτυπούσε με το μαστίγιο, σε έπαιρνε μια αγκαλίτσα.»

Δείτε εδώ το βίντεο: