Fay's Time: «Η εκπομπή μας πώς λέγεται;» - Αδιανόητη γκάφα στον αέρα του ΣΚΑΪ από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

«Έπαθε Φαίη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fay's Time: «Η εκπομπή μας πώς λέγεται;» - Αδιανόητη γκάφα στον αέρα του ΣΚΑΪ από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει αναλάβει την ενότητα της μαγειρικής στην εκπομπή Fay's Time με τον σεφ να έχει ήδη από την περσινή χρονιά πολύ καλή χημεία με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά.

Την Τρίτη 5/12 αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά, καθώς πριν αρχίσει ο σεφ να δείχνει τα βήματα της συνταγής του, το λόγο πήρε η Σκορδά για να παραπέμψει το κοινό να μπει στο instagram και να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Η συνέχεια με το που άκουσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τον τίτλο της εκπομπής ''Fay's Time'' ήταν απρόσμενη, καθώς ακολούθησε ένα ξεκαρδιστικό διάλογος (δείτε εδώ τη φορά που η Σκορδά τον διέκοψε, με μεγάλη αμηχανία).

Η ''γκάφα'' του Δημήτρη Σκαρμούτσου στον αέρα του Fay's Time

Φ.ΣΚ.: Μπαίνετε στο Fay’s Time, στο Instagram μας...

Δ.ΣΚ.: Ποιο Fay’s Time;

Φ.ΣΚ.: Το Instagram μας, ο λογαριασμός.

Δ.ΣΚ.: Fay’s Time;

Φ.ΣΚ.: Η εκπομπή μας πώς λέγεται;

Δ.ΣΚ.: Ααα νόμιζα το Facetime, το άλλο! Ααα...Τι να κάνω; Με έχετε τρελάνει εδώ μέσα...

Φ.ΣΚ: Έπαθε Φαίη!

Fays time - Σκορδά - Σκαρμούτσος

Τεράστια αμηχανία για τη Σκορδά εξαιτίας του Σκαρμούτσου

«Λάμπεις σήμερα, λάμπεις! Έχω πάθει πλάκα», είπε ο Δημήτρης Σκασμούτσος, με τη Φαίη Σκορδά, αφού του εξήγησε τι ρούχο είναι, να του απαντά: «Να δούμε το φαγητό;».

«Δεν θα χαμηλώσεις τη φωτιά;» του είπε κατά τη διάρκεια της μαγειρικής με τον σεφ να της απαντάει όχι και την ίδια να του ανταπαντά «Δυνατή μέχρι τέλους;». Εκεί λοιπόν της είπε την ατάκα που την έφερε σε αμηχανία.

«Τέρμα γκάζια, μωρό!» είπε με χιούμορ, και την Φαίη Σκορδά να λέει στο πλατό σοκαρισμένη: «Μου είπε “τέρμα γκάζια μωρό”; Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Τι να πω…».

«Τέρμα γκάζια μωρό, αυτό είναι το μότο τώρα, διαχειρίσου το», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Θα το διαχειριστώ».