Ολόκληρο κορίτσι η κόρη που απέκτησε με την Ήβη Αδάμου - Η τρυφερή φωτογραφία του Μιχάλη Κουϊνέλη

Μπαμπάς και κόρη αχώριστοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ολόκληρο κορίτσι η κόρη που απέκτησε με την Ήβη Αδάμου - Η τρυφερή φωτογραφία του Μιχάλη Κουϊνέλη

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης ή αλλιώς Μιχάλης των Stavento και η Ήβη Αδάμου έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια την οικογένειά τους μέσα από την απόκτηση της κόρης τους, Ανατολής, ζώντας όλοι μαζί στην Αλεξανδρούπολη.

Εκεί είναι η γενέτειρα του τραγουδιστή με την αγαπημένη του να τον ακολουθεί εκεί, μιας και η Ήβη Αδάμου έχει εξομολογηθεί, πως η ζωή σε μία μικρότερη πόλη έχει πολλά να προσφέρει στους ίδιους, αλλά και στο παιδί τους.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης μπορεί να μην κάνει συχνά δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ωστόσο την Τρίτη 5/12 έκανε ένα post me με το χέρι του πιασμένο με εκείνο της κόρης του, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον βάφει τα νύχια της! (δείτε εδώ πόσο χρονών είναι και το υπερπαραγωγή πάρτι της).

Η σπάνια ανάρτηση του Μιχάλη Κουϊνέλη με την κόρη του

«Τα μικρά χέρια της πριγκίπισσας μου», έγραψε ο Μιχάλης Κουινέλης.


Η ερωτική εξομολόγηση της Αδάμου για τον Κουϊνέλη

«Είναι η αλήθεια μας και είναι τραγούδια βιωματικά. Εννοείται υπάρχουν διαφωνίες για τη μουσική κάποιες φορές αλλά με ξέρει τόσο πολύ ο Μιχάλης όπως και εγώ και υπάρχει χημεία και στο μουσική κομμάτι. Για παράδειγμα, το «Δεν σε αφήνω» είναι ένα βιωματικό τραγούδι, το έγραψε ο Μιχάλης κάνοντας πλάκα στη κόρη μας, πως δεν την αφήνει. Και το «Για Σένα» είναι για την οικογένειά μας. Τα συναισθήματα με τον Μιχάλη ήταν πολύ έντονα και αμοιβαία από τη αρχή. Πορευόμαστε μαζί και έχουμε εξέλιξη και όταν είσαι γεμάτος ό,τι και να συμβαίνει, όλα είναι καλά. Είναι πολύ λογικό πως όταν ξεκινάει ένα παιδί 16 χρονών είναι διαφορετικά. Πάντα είχα μία ωριμότητα αλλά σημασία έχουν και οι άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Μου αρέσει η διακριτικότητα στη ζωή μου.

Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί, και το ήθελα και εγώ, Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά έντονα συναισθήματα. Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα Είχα μεγάλη τύχη που συμμετείχα σε ένα παιχνίδι και μετά ήρθε η δισκογραφική που μου είπε να κάνουμε ένα άλμπουμ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Μιχάλη», είχε πει χαρακτηριστικά η Ήβη Αδάμου στην εκπομπή Ελένη.