«Ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος απο μακριά με ένα...» - Η απρόσμενη συνάντηση της Δανάης Μπάρκα σε βραδινή της έξοδο

«Ήρθαν να σε πάρουν»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ένα αστείο περιστατικό, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη, το πρωί της Τρίτης 5/12. Η παρουσιάστρια, σε βραδινή έξοδό της, έπεσε "πρόσωπο με πρόσωπο" έναν τράπερ. Όπως είπε, επειδή στην εκπομπή έχουν ειπωθεί διάφορα για τους συγκεκριμένους μουσικούς, όποτε βαίνει στο κέντρο αγχώνεται μηπως συναντήσει κάποιον απο αυτούς.

Η επική ιστορία της Δανάης Μπάρκα

«Κάποια στιγμή με τις τόσες πολλές φορές που έχουμε αναφερθεί στην εκπομπή για αυτού του είδους τη μουσική… Όχι για όλους επαναλαμβάνω αλλά για κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους έχουμε πει τις διαφωνίες μας. Εγώ τρέμω κάθε φορά που βγαίνω έξω, γιατί λέω, "θα με δει, ένας τράπερ ας πούμε, και θα μου πει έλα εδώ τώρα να τα πούμε..."»

Δείτε επίσης: Τις κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια: Με διαφάνειες στην κοιλιά η Μπάρκα - Τα "έσπασε" μέχρι το πρωί με την Σταυροπούλου & την Καβογιάννη

«Οπότε έτσι οπως καθόμασταν ήσυχα ήσυχα στο τραπεζάκι με την παρέα μου έξω την Παρασκευή και ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος απο μακριά με ένα έντονο χρώμα μπουφάν, γυαλιά, κόσμο γύρω του... και μου λέει η φίλη μου "κρύψου! Έρχονται να σε πάρουν!". Ήταν ένας τράπερ αλλά δεν με είδαν!».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το παράπονο της για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Γρηγόρη, δεν βλέπεις την εκπομπή; Τέσσερα χρόνια σε κυνηγάμε, δεν σε βλέπουμε, δεν σε βρίσκουμε, δεν έχει στασιά ο ποπός μας σε αυτή την εκπομπή και δεν μας βλέπεις…Τσάμικα έχουμε χορέψει. Δεν έχω κρατήσει όρθιο τον Απόστολο Γκλέτσο με την 12ποντη τακούνα; Μηνίσκο έπαθα. Δεν έχουμε κάνει, Γρηγόρη, ελεύθερη πτώση; Δεν έχουμε κάνει παρά πέντε; Έχουμε κατέβει ποτάμια... Γρηγόρη, ποιες εκπομπές βλέπεις; Γρηγόρη, πώς ξεκινάει εδώ η εκπομπή; Χορεύουμε! Στεναχωρήθηκα!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Τέσσερα χρόνια τον παίρνουμε τον Γρηγόρη και όχι πιεστικά. Το ότι εγώ γνωρίζω έναν άνθρωπο, σέβομαι πάρα πολύ την ιδιωτικότητά του και δεν θέλω ποτέ να το εκμεταλλευτώ και να πω ότι "σε ξέρω 20 χρόνια, έλα και μίλα μου". Τον έχουμε πάρει, ενώ υπάρχει αγάπη, είναι αμφίδρομο, και δεν… Εγώ έχω πάει δύο φορές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του κρατήσεις κακία».