Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Σάκης Ρουβάς - Η "γλυκιά" ανάρτηση του με την Κάτια Ζυγούλη

«Όταν έχεις δίπλα σου τέτοιον άγγελο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Αυξημένη ήταν η κίνηση σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και αρκετοί ήταν εκείνη που "κολλησαν" για ώρες, παραμένοντας μέσα στο αυτοκίνητο τους. Οπως φαίνεται το ίδιο συνέβη και με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη.

Υπενθυμίζουμε ότι ζευγάρι αποφάσισε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο γάμος τελέστηκε ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι (δείτε εδώ την φωτογραφία από τον γάμο τους).

Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Ωστόσο, τίποτα δεν τους πτόησε. Για να γίνει η αναμονή πιο "γλυκιά", ο Σάκης Ρουβάς, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με την σύζυγό του στα social media, καθώς όπως φαίνεται είχαν αρκετό χρόνο. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την αγάπη του και τον έρωτα του στην Κάτια Ζυγούλη.

«Ας έχει όση κίνηση θέλει, καθόλου δεν σε νοιάζει, όταν έχεις δίπλα σου τέτοιον άγγελο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς δείχνοντας την γυναίκα του.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του:

Η αποκάλυψη της Κάτιας Ζυγούλη για την οικογένεια της

Για τη ζωή της δίπλα στον Σάκη Ρουβά με τα 4 παιδιά τους μίλησε η Κάτια Ζυγούλη σε τηλεοπτική συνέντευξη της. Όπως παραδέχτηκε η ίδια, πριν από τη γνωριμία με τον σύζυγό της, δεν υπήρξε ποτέ φανατική θαυμάστριά, ενώ είπε το μεγάλο Ναι στον γάμο, μετά τον ερχομό των παιδιών τους.

«Δεν ήμουν Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερες τις ζήλιες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς», ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη.

Και πρόσθεσε για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά: «Νομίζω πως όταν είπα το Ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, αποφάσισα ότι: παρ’ το απόφαση, αυτό εδώ είναι», είπε η Κάτια Ζυγούλη.