Έτοιμη να γίνει μαμά η Χριστίνα Βραχάλη - Η νέα της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

Δείτε την ανάρτηση της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Λίγες μόνο μέρες έμειναν για να φέρει στον κόσμο το παιδί της, η Χριστίνα Βραχάλη οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή δημοσιογράφος, ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο από επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε και άφησε τους πάντες άφωνους.

Μπορεί να είναι δοσμένη στη δουλειά της, ωστόσο, πριν απο μερικές ημέρες έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, από την τελευταία μέρα της στο κανάλι, καθώς για λίγο καιρό θα απέχει απο τα καθήκοντά της.

«Παύση μερικών ημερών...
Το επόμενο δελτίο θα είναι σίγουρα διαφορετικό

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα...
Ειλικρινά δεν έχω λόγια....
Μου αποδείξατε πως υπάρχει άπειρη αγάπη εκεί έξω...(δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια).

Η νέα ανάρτηση της Χριστίνας Βραχάλη

Σήμερα, λοιπόν, δημοσίευσε και πάλι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με την κοιλίτσα της φουσκωμένη και τη συνόδευσε με στίχους απο ένα τραγούδι.

«Θα περιμένω για να κάνουμε μαζί, όλο το δρόμο που μου έχει απομείνει, μόνο με σένα θέλω ό,τι έχει μείνει, μόνο μαζί για όλα είμαστε ικανοί…» έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη

To βιογραφικό της

«Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου.

Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.»