«Ότι κάνουμε στη ζωή μας είναι...» - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα" του μεγάλου καναλιού, τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει ώρα (δείτε εδώ το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για αυτή την αλλαγή), κάτι που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα, που κάνουν το γύρω του διαδικτύου και αναφέρουν το τέλος της.

Σε αυτές τις φήμες, ήρθε να απαντήσει και να δώσει ένα τέλος, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής, Στέφανος Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, κατά τη διάρκεια βραδινής δημόσιας εμφάνισής του. Παράλληλα, προέβη σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για την αποχώρησή του από το πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, όπου τον είχαμε δει την περασμένη σεζόν. Οι δηλώσεις του παρουσιάστηκαν σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη

«Η εκπομπή συνεχίζεται κανονικότατα και Δόξα τω Θεώ, είμαστε μέσα στον ανταγωνισμό. Η δουλειά μας είναι πολύ συγκεκριμένη, την κάνουμε με χαρά, με χαμόγελο, και ενημερώνουμε τον κόσμο. Έτσι ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε και έτσι θα τελειώσουμε. Δεν ξέρω τα σχόλια που ειπώθηκαν, γιατί δεν είδα κανένα επώνυμα, ήταν όλα ανώνυμα. Επομένως, δεν ξέρω τι γράφεται.

Είμαστε εκεί, για να κάνουμε τη δουλειά μας και είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι του Mega με τη δουλειά μας, όπως την κάνουμε όλοι μας. Δεν θέλω να συζητήσω για τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι μια πολύ γενικότερη κουβέντα για την τηλεόραση», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος για την εκπομπή, που συμμετέχει.

«Έφυγα από την εκπομπή της Κατερίνας, γιατί ήθελα εξέλιξη. ότι κάνουμε στη ζωή μας το θεωρώ εξέλιξη, δε θεωρώ, ότι κανείς κάνει κάτι, για να κάνει πισωγυρίσματα. Δε σημαίνει, ότι δεν ήταν καλά στην Κατερίνα, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. ότι κάνουμε είναι εξέλιξη και επειδή μεγαλώνω, έχω πάει 45 και δε θέλω να έχω απωθημένα», εξήγησε για την αποχώρησή του από την προηγούμενή του δουλειά.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη

«Γενικότερα με το Στέφανο, εγώ έχω μιλήσει πολλές φορές, αλλά δεν περίμενα να τον δω εκεί. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και τον έχω συναντήσει. Μου είχε τηλεφωνήσει, όταν ήταν να αλλάξει πορεία και να φύγει από την εκπομπή. Είχε δύο προτάσεις και με ρώτησε τη γνώμη μου, αλλά τελικά έκανε το αντίθετο. Η άλλη πρόταση ήταν να πάει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Γνωριστήκαμε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας, και σε αυτό το τραπέζι γίναμε φίλοι και συνεργάτες», αποκάλυψε ο παρουσιαστής για τη σχέση του με το δημοσιογράφο αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του.