Αγκαλιά σε κυριλέ εστιατόριο στη Γλυφάδα - Η βραδινή έξοδος του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή

Τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Κρήτη για να περάσει λίγο χρόνο με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος έμεινε εκεί για λίγο καιρό για τα γυρίσματα της σειράς του ALPHA, Σασμός, στην οποία πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον κύκλο (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage του ερωτευμένου ζευγαριού).

Αφού επέστρεψαν όμως, το βράδυ της Τρίτης 5/12 αποφάσισαν να ξεσκάσουν λιγάκι οι δυο τους, μαζί με φίλους τους, πραγματοποιώντας μία βραδινή έξοδο σε εστιατόριο στη Γλυφάδα, το οποίο περιλαμβάνει στο μενού του πολλά κρητικά πιάτα, τιμώντας έτσι το αγαπημένο τους μέρος.

Η νυχτερινή έξοδος Βανδή - Μπισμπίκη στη Γλυφάδα

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από εκεί, σημειώνοντας: «Λατρεύουμε την Κρήτη κι όπου υπάρχει κομμάτι της είμαστε εκεί».

Βανδή Μπισμπίκης Κρήτη

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στη ραδιοφωνική εκπομπή, My Radio 104,6 με αφορμή την επίσκεψή της στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ''Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ''.

Απόσπασμα από όσα είπε η τραγουδίστρια προβλήθηκε την Τρίτη 5/12 στην εκπομπή Ελένη με τη Δέσποινα Βανδή να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και στους γιους, που έχει αποκτήσει ο καθένας από το γάμο του.

Όπως έκανε γνωστό, η Βανδή ο γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης και ο γιος του ηθοποιού, Μιχάλης Μπισμπίκης έχουν γνωριστεί και μάλιστα υπάρχουν στιγμές, που τα δύο αγόρια περνάνε χρόνο μαζί με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό να παρακολουθούν τις συζητήσεις τους με απορία (δείτε εδώ το σχόλιο της Μελίνας Νικολαΐδου για τον γιο του Μπισμπίκη).

«Καθόμαστε με τον Βασίλη και είναι οι δύο γιοι μας που μιλάνε και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε και λέμε «Έχεις καταλάβει τι λένε; Ποια γλώσσα μιλάνε;». Όχι, δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή και αυτό σε αστείο. Το τι μπορεί να μου έχουν μάθει τα παιδιά...

Και φαντάσου, ότι είμαστε στον κόσμο της μουσικής είμαστε πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά και όλα αυτά», είπε η Δέσποινα Βανδή.